O2 blokuje HOTFILE.COM

...

Moderátor: Mods_senior

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: O2 blokuje HOTFILE.COM

Příspěvekod CrazyManer » 19 srp 2009 14:30

to bych nerek ze by o2 blokovali centrum.cz :-D to je spis OFFTOPIC ROKU :-D
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
Má hudební tvorba k poslechu na :http://www.soundcloud.com/escobarrbeats

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 19 srp 2009 15:26

Jak se to ty kur*y šikmooké dozvěděly, že mám cihelňu?! Když jsem se zeptal odkud to ví, tak prý neřeknou, tak jsem se teda pěkně rozloučil a zavěsil Je to hnus velebnosti! O2 mi volalo, když jsem měl T-mobile a jak jsem měl O2, tak zase volal T-mobile

Toto je opravdu napováženou. Mne minulý týden kdosi volal z T-Mobile, taky věděli že mám paušál od o O2, kolik platím a že platím pravidelně. Hned mi vnucovali svoji službu která se zdála výhodná a tak jsem odsouhlasil zaslání informací. druhý den mne přišla gratulační SMS jaký jsem zakoupil Super balíček a hned stejný mail. Hned jsem odepsal, že jsem nic nezakoupil ale následující den mi volali, že v pondělí přijede dealer. Zase jsem to zamítl a ještě dnes mi opětovně volala jakási ředitelka, jestli mi to dodali. Tak jsem ji vysvětlil, že se vnucujou a že nic nechci - případně pouze informace. Tak doufám, že už dají pokoj. Telefona s podobnými nabídkami opravdu NEBRAT, resp. hned ODMÍTNOUT protože jsou dotěrní jako štěnice. :evil:

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 19 srp 2009 16:38

me kdyz zavolaj, tak tu operatorku vzdy nejak tak divne zblbnu, ze pak uz nevi co rict a kokta :) 4x se mi to povedlo

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 19 srp 2009 17:04

K tomu OT roku, chyba byla někde na DNS serveru,nyní vše jede.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 19 srp 2009 17:40

ono kdyby to o2 blokovali tak ti tam vyskočí modrá stránka s bublinkama jako to bylo u hotfile.com , to že se ti nenačetlo centrum byla závada buď u nich, nebo u tebe :) musíš uvážit taky co by z toho asi vyplynulo kdyby o2 začla blokovat centrum.cz ... pro nic za nic, bylo by to protiprávní, a k tomu volání operátorů ... nedávno mi volal UFON, a vzbudil mě ... zajímalo by mě kde berou ty čísla, porušování zákonů jako by se nic nestalo ...
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 srp 2009 19:07

Tvůj operátor je prodává firmám, pak se k tomu dostane i konkurence ... když jsem své operátorce vytkl, že to dám úřadu pro ochranu osobních dat a že mi to jedna z těch firem řekla (opravdu jsem s jejich vedoucím mluvil), tak taky začala koktat a ptala se na tu firmu, která mi to řekla.

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 20 srp 2009 02:55

jj to jsou napriklad i ty firmy co te obtezujou s vyhodnym t-mobile tarifem treba na ulici, a ve skutecnosti je t-mobile jen zprostredkovatel a oni si na tom jeste dokazou uzivit firmu vcetne sidla firmy, spotreb, sluzebnich aut, a spousty vyskolenejch zamestnancu ... tfuj z mejch penez ne :crazy:

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 20 srp 2009 09:47

No já mám Vodafone a z T-mobile mi taky pořád volali, dokud sem jim to beze slova nezačala pokládat, hned jak sem slyšela T-MOBILE. Teď mám pokoj. Občas zavolaj z nějaké banky, jestli nechci výhodnou půjčku a praktikuji stejný způsob - není to moje banka? Tak to položím..

A co se týče O2? Když jsme od nich měli internet a pevnou linku, tak volali po - pá denně!!! Přestože sem jim říkala, že volat nemaj, že to obtěžuje, že si budu stěžovat apod.. No a pak sem jim to začla pokládat, ale u nich to nějak nefungovalo. Pak jsme přešli k radiokomunikacím - telefon (mnohem levnější volání) i internet a od té doby ani jediný telefon od O2 (ťuk ťuk). A narozdíl od O2 podporují zobrazování telefoního čísla na displeji, takže jak něco začíná 4646... tak vím, že to je nějaký průzkum. Zvedám jen, když volá rodina. Jinak hned pokládám. Prostě od toho, co máme ČRa, tak pohoda!

A teď už jen stačí se vyhýbat v Brně "na čáře" těm v oblecích od T-mobilu a O2 :evil:
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 20 srp 2009 10:04

kamos stahoval torrenty a radiokomunikace mu poslali dopis ze ho odpojej :D tohle zase modry bublinky nedelaj ale obecne jsou cra asi lepsi

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 20 srp 2009 10:25

Já z torrentů nestahuju :D Jinak lepší jsou 100%, i kdyby net byl stejně dobrej, tak chování operátorů O2 a ČRa se nedá srovnat, stejně tak O2 opravdu zákazníky obtěžuje. A ČRa dokonce hlásí, že třeba toho a toho dne ve 4 hod. ráno budou probíhat nějaké úpravy a 15min (!) nepojede net.. To O2 má heslo - zapírat, zapírat, zapírat!
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 20 srp 2009 11:31

Chování pracovníků O2 v případě výpadku internetu (srandička nesouvisjící s O2,ale popisující jejich chování :D ).
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 20 srp 2009 14:07

Simon P40 píše:kamos stahoval torrenty a radiokomunikace mu poslali dopis ze ho odpojej :D

Fakt? Sice moc Torrent nepoužívám, ale nikdy si nic takového nezkusili, a to je jejich štěstí :lol:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
    od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8...
    7
    4272
    od MonikaVavrova Zobrazit poslední příspěvek
    11 dub 2025 11:07

Zpět na “Vše ostatní (inet)”