můžu se jen tak ze zvědavosti zeptat, jestli není nějaká ta schovaná věc (ano jsem mudla..) i někde u nás v okolí vesnice?? že bych vyrazil na hledačku bez výbavy..
ja hledal na oficiálních stránkách a nikde jsem tam nenašel možnost nalezení podle místa...
http://www.geocaching.com/seek/ prvni kolonka. doporucuji zadavat bez hacku a carek na dalsi strance s vypisem cachi je moznost prepnout na Google Mapy
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
ja neuvažuji o tom, že bych začal, jen jsem byl zvědavý... maximálně vyrazím na procházku se psem, s tím, že bych krabičku nehledal... ale aspoň vím, kam vyrzit, protože kde je "keš" je nějaké zajímavé místo..
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Myslíte že by mi mohla stačit navigace Garmin Nüvi 660?. Dá se na ní nastavit jestli jste v autě, v dodávce, na kole, nebo pěšky. V autě funguje suprově a už jsem to přepínajl i na chodce a nebylo to zas tak špatný. Co myslíte vy?
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
mike127: Asi ti to řeknu takhle - vyzkoušej a uvidíš Pokud tam máš TOPO mapu tak by neměl být problém.