Zachrana dat :-(
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zachrana dat :-(
Dobře dobře. Tak takhle to třeba jde.
Ach jo. To je zase diskuse. Akorát jsem tu dneska snad ve všech vláknech za hlupáka.
(Nu což, aspoň jsem nasbíral přízpěvky a brzy budu mít další hvězdičku
)
Ach jo. To je zase diskuse. Akorát jsem tu dneska snad ve všech vláknech za hlupáka.
(Nu což, aspoň jsem nasbíral přízpěvky a brzy budu mít další hvězdičku

Tak polemiku uzavřeme s tímto výsledkem: Z Linuxu se dostaneme na disk s jakkoliv poškozeným boot sectorem.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OK. Ale už hlavně někdo téma označte za uzavřený, ať se tady v TOP furt nemusím stydět za to, že jsem LAMA.
Pepis píše::-) tak třeba RedBullaX píše:a data přesun na jiný harddisk!!!
A nepřemažu sektory když to uložim najiny oddil toho HD?
Jestli je poškozený hard tak kdoví ... radši bych to šoupl jinam
Jo z Linuxu to jde taky ale je to stejně rychle jak v R-Studiu... tim nemusim nic skenovat a mam přistup ke všem datum - ale jak sem psal jen na oddílu D:
na C: vidim všude jen tyhle soubory - System Volume Information,Autoexec.bat,boot.ini,Bootfont.bin,CONFIG.SYS,IO.sys,MS-DOS.SYS,NTDETECT.COM,ntldr - pokud skenuju v R-Studiu sektor po sektoru tak mi to něco najde - včera sem skenoval asi 3 hodiny ale pak sem to vypnul a řekl si že to dodělam dneska... dneska nakopnu pc a před startem OS mi naskočila hlaška Hard disk failure is imminent - please back up your hard disk and have it replaced - no skvěly
na C: vidim všude jen tyhle soubory - System Volume Information,Autoexec.bat,boot.ini,Bootfont.bin,CONFIG.SYS,IO.sys,MS-DOS.SYS,NTDETECT.COM,ntldr - pokud skenuju v R-Studiu sektor po sektoru tak mi to něco najde - včera sem skenoval asi 3 hodiny ale pak sem to vypnul a řekl si že to dodělam dneska... dneska nakopnu pc a před startem OS mi naskočila hlaška Hard disk failure is imminent - please back up your hard disk and have it replaced - no skvěly

Zpět na “Problémy s hardwarem”