Zdravím,
Mám takový menší problém . Po té co mi odešel jeden HDD s velikostí 2.5 GB jen jako sekundární vedle 15.0GB HDD jsem jej musel vyndat nop ne WIN nemohl najít cestu jako by neexistoval tak jsem reinstaloval WIN No tak mi to udělá toto po načtení win XP dojde k zmodrání obrazvky což je celkem normální když ovšem pokračuje výběrem menu s účty na počítači celkem tern problém spěchá už jsem PC i naformátoval resp. HDD a stále nic jsem si jist že HDD je v pořádku ale netuším čim to muže být když v Nouzovém režimu naběhne v pořádku a HW ovladače nesignalizují žádný problém RAm v pořádku. Ale už opravdu netuším čím by to mohlo být. Pracuji na tom 12H. A jsem Docela zoufalý.
CPU P3 600MHz
Ram 3x 128 SD RAM MB
CD-RW SAmsung
Disketová mechanika
A to je tak asi vše
POMOC nikdy se mi nedobootoje WIN XP!! Vyřešeno
POMOC nikdy se mi nedobootoje WIN XP!! Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Pavlous dne 19 srp 2009 22:19, celkem upraveno 1 x.
Re: Naběhne počítač nabootoje se WIN XP ale je jen světle modrá
Pomoooc fakt to spěchá
Re: POMOC nikdy se mi nedobootoje WIN XP!!
zousels bod obnoveni? posledni znamou konfiguraci?
Bod obnovení po naformátování neexistuje a poslední známá konfigurace je jen ta nefunkční.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná ještě zkontrolovat teplotu. Viz přízpěvek viewtopic.php?f=7&t=43828&p=296249 .
Teplota CPU 41°C Základní deska 20°C HDD 51°C Nicméně je stála dival jsem se na ni po sehnání PC trochu zkušeností je
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud systém naběhne v nouzovém režimu a jinak ne, je zpravidla chyba v ovladačích, které se nenačítají v nouzovém režimu, ale až při normálním spuštění. Podezřelý je třeba ovladač GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Asi ti nezbyde nic jiného než provézt čistou instalaci woken.pravděpodobně máš poškozen některý ze zaváděcích souborů.Něco podobného se mě stalo u W7 když jsem vyčistil registry.Nabíhalo to po přihlaš. ikony a potom se to samo restartovalo....v nouzáku to ovšem naběhlo taky normálně.
A mohu mít ještě jednu otázku jak je možné mít ten problém snad 30x za sebou a kdyžtak co je to WOKEN a jak to mám instalovat??
Pic píše:Pokud systém naběhne v nouzovém režimu a jinak ne, je zpravidla chyba v ovladačích, které se nenačítají v nouzovém režimu, ale až při normálním spuštění. Podezřelý je třeba ovladač GK.
A poradíte mi jak to mám s těmi ovladači udělat nesnaším správce systéme...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 20333
-
od Tay
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 12:09