Velikej problem se startem notebooku help prosim Vyřešeno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Velikej problem se startem notebooku help prosim
Mam problem se svym notebookem....doposud s nim zadne problemy nebyly ...mam ho asi 2 roky .....a nahle pri startu ......najede logo Aceru ............a potom skoci cerna obrazovka a jedini co se tam deje ze vlevo nahore je takovej kurzor blikajici ............................jakmile se snazim cokoliv zmacknout na klavesnici tak speeker nebo jak se jmenuje "tůtá" vydává zvuk .........Predem dekuji za vsechny rady .uz jsem bezradnej ...........mam v nem dulezita data takze preinstalovat windows prosim neradte
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus při nabíhání mačkat F8 a pokud se ti otevře taková nabídka, tak dej Poslední známá funkční konfigurace.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to bude asi problém, protože může být i v háji disk.
Mně už docházejí nápady, ale zkusil bych si stáhnout BOOT-CD a provést testy, hlavně však disk, procesor a paměti.
Mně už docházejí nápady, ale zkusil bych si stáhnout BOOT-CD a provést testy, hlavně však disk, procesor a paměti.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Velikej problem se startem notebooku help prosim Vyřešeno
Disk odesel ,dekuji za pomoc .Uzaviram