problikávání textur :(

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

_Lumpy_
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

problikávání textur :(

Příspěvekod _Lumpy_ » 25 srp 2009 10:19

Dobrý den,

mám takový problém asi před týdnem jsem si koupil GPU nVidia GeForce 9400GT 512MB od GAINWARD, připojil jsem ji k MB a spustil, windows ji v pohodě rozeznal a nainstaloval, ale taky jsem tam ještě doinstaloval ovladače přímo od nVidie (nejnovější). Ale problém je v tom když zapnu jakoukoliv hru tak mi začnou na obrazovce blikat miniaturní tečky to by ani tak nevadilo jako to, že mi problikávají textury (přes obraz blikaji velké tlusté asimetrické čáry -> je to dost nepříjemné) :-( přitom teplota je v normálu na 53°C (nejvyšší provozní teplota 65°C). Nevíte někdo náhodou co s tim? předem dík za všecky odpovědi.

Sestava: MB -> Asus MN-CM DVI, CPU-> AMD Athlon 3000+ (takt na 2,4GHz), 2GB ram, zdroj 300W.

Reklama
Paulí
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Re: problikávání textur :(

Příspěvekod Paulí » 25 srp 2009 10:34

Nevím to jistě, ale myslím, že takové dělo potřebuje lepší zdroj. Takových 300W asi stačit nebude.

Opravte mě, jestli se mýlím.

Rimmer
Level 4
Level 4
Stav:

Re: problikávání textur :(

Příspěvekod Rimmer » 25 srp 2009 10:38

Myslím, že to zní rozumně. Taky bych se zaměřil na to taktování - obecně platí, že pokud jsou problémy, potom vrátit systém do původního stavu = žádné takty. Jako další logický krok bych zkusil najít o něco starší ovladače nVidie...a možná by to i chtělo zkusit reinstal DirectX.
Rimms

Zpět na “Problémy s hardwarem”