Nekomunikuje CD mechanika s počítačem
Re: Nekomunikuje CD mechanika s počítačem
ten ovladac co tam ted je je asi jeblej tak ho mazni a pak ho znova nahod
Takhle to nechápu, musíš pomalu a srozumitelně
. To mám odinstalovat to CD? A jak ho tam potom dostanu?

1. odinstalovat stavajici ovladac mechaniky
spravce zarizeni - pravym klik na mechaniku - klik "odinstalovat" (asi se te to bude ptat jestli to fakt chces odinstalovat)
2. nainstalovat zovu ovladac mechaniky (bud z netu nebo systemovej)
nahore ve spravci zazizeni je ikonka "vyhledat zmeny hardwaru" klikni na ni melo by to vyhledat tu mechaniku a automaticky na ni vyhledat a nainstalovat ovladace
EDIT: pokud ti to system neveme , sice by mel ale je to windovs a u nej nikdy nikdo nevi co udela, tak napis presnej nazev mechaniky a ja se kouknu po driveru
EDIT2: sry odjizdim vratim se cca v 23:00 pokud to do ty doby nevyresis z nekym jinym tak to doresime
spravce zarizeni - pravym klik na mechaniku - klik "odinstalovat" (asi se te to bude ptat jestli to fakt chces odinstalovat)
2. nainstalovat zovu ovladac mechaniky (bud z netu nebo systemovej)
nahore ve spravci zazizeni je ikonka "vyhledat zmeny hardwaru" klikni na ni melo by to vyhledat tu mechaniku a automaticky na ni vyhledat a nainstalovat ovladace
EDIT: pokud ti to system neveme , sice by mel ale je to windovs a u nej nikdy nikdo nevi co udela, tak napis presnej nazev mechaniky a ja se kouknu po driveru
EDIT2: sry odjizdim vratim se cca v 23:00 pokud to do ty doby nevyresis z nekym jinym tak to doresime
Tak se to sice samo znovu nainstalovalo, ale stále to hlásí chybu
. Mechanika: LG SuperMulti GSA-H55L
Bohužel už musím končit, vstávám ve 4 do práce, ale zítra se sem určitě kouknu.

Bohužel už musím končit, vstávám ve 4 do práce, ale zítra se sem určitě kouknu.

Jak je stará ta vypalovačka? Buď je špatně zapojená, nebo také možná odešla do křemíkového nebe. Žádné CD s ovladači se k mechanikám nedává, aspoň ne k zprovoznění, to si systém sám zařídí. Já měl kdysi infra mechaniku s dálkovým ovládáním a hlasovým potvrzováním funkcí (Creative), tak do ní jsem cpal ještě dodatečné ovladače, ale základní dá vždy Windows. Taky už je v křemíkovém nebi ... grabovala audio tedy šíleně, s praskotem 

Ještě bych zkusil stáhnout firmware tady: http://cz.lge.com/support/download_soft.jsp
V kolonce Product dáš DVD-ROM(Writer) a do Subject ten model (GSA-H55L)
V kolonce Product dáš DVD-ROM(Writer) a do Subject ten model (GSA-H55L)
Jestli fungovala se současným firmwarem, tak asi novější nepomůže. Navíc se moc v počítačích nevyzná a neodborná manipulace se změnou firmwaru dokáže odpálit i fungující mechaniku.
Měl jsem prakticky stejný problém a nový firmware to vyřešil.Podle mýho názoru je instalace firmwarů od LG velmi jednoduchá a vlastně se nedá co pokazit.
Je to věc názoru.
Já bych zkusil ještě nějaké alternativní řešení a v případě největšího zoufalství bych se pustil do toho firmwaru.
Je to věc názoru.
Já bych zkusil ještě nějaké alternativní řešení a v případě největšího zoufalství bych se pustil do toho firmwaru.
no Firmware je taky jedna moznost ale jestli slapala a pak najednou ne tak , za predpokladu ze je dobre zapojena, bych sazel na problem zpusobenej drivrem nebo na HW chybu.
smazano
Naposledy upravil(a) ponik dne 31 srp 2009 09:49, celkem upraveno 1 x.
Díky všem za snahu mi pomoct, ale asi to je na mě moc složitý
Původně jsem myslela, že je to jenom nějaká maličkost, kterou zvládnu, ale dostáváme se do oblasti, kde už si nevěřím. Přesto ještě jednou díky. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2269
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51