Vista či XP Vyřešeno
Vista či XP
Ahoj, čemu byste dali přednost?Vistě Bussiness nebo XP?Reklamoval jsem ntb a dali mi tam Vistu místo puvodního XP.Volal jsem jim a rikali,ze je mozne mi tam hodit znovu zdarma XP,ale me se to nechce znovu posilat,tak premyslim,ze si tu Vistu necham....Je s ni moc problemu?
Re: Vista či XP
Polívku od Vitany, nebo zářivku od Osramu? Linux, nebo pět kilo brambor?
Tohle si musíš rozhodnout sám a jakákoli debata na tohle téma se, tuším zvrhne ve flame.
Záleží na tom, k čemu počítač využíváš, jak lpíš na zaběhaných postupech a spoustě dalších ryze subjektivních záležitostech. Neboli pokud ti Vista nevadí a počítač ve srovnání s XP víc nezatěžuje, klidně si ji nech. V opačném případě žádej o navrácení XP. Jednoduché jak facka.
Stejně nakonec poslechneš toho, kdo ti poradí to, co sis už dávno myslel.
Tohle si musíš rozhodnout sám a jakákoli debata na tohle téma se, tuším zvrhne ve flame.
Záleží na tom, k čemu počítač využíváš, jak lpíš na zaběhaných postupech a spoustě dalších ryze subjektivních záležitostech. Neboli pokud ti Vista nevadí a počítač ve srovnání s XP víc nezatěžuje, klidně si ji nech. V opačném případě žádej o navrácení XP. Jednoduché jak facka.
Stejně nakonec poslechneš toho, kdo ti poradí to, co sis už dávno myslel.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Napis typ notebooku.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Jen tady se tohle téma řešilo už tisíckrát. Nikdo už nic nového nenapíše.
TAk podle specifikaci NTB pokud by utahli visty aspon poradit ne..? :) 

newwes píše:… řešilo už tisíckrát…
a nikdy nevyřešilo.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Na forech toho sou majlandy..kazdej OS vs jinej OS.. 

Myloš píše:a nikdy nevyřešilo.
A taky že nevyřeší. Každý si to prostě musí zkusit.
iDkcz píše:TAk podle specifikaci NTB pokud by utahli visty aspon poradit ne..? :)
Pokud odpovídá specifikace, tak ať vyzkouší.
- stinks
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bitva OS vs. OS vetsinou konci bitvou USER vs. USER, takze tu radsi k tomu nebudu vic psat

Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy.
-- Joseph Campbell
-- Joseph Campbell
FS Esprimo mobile. Intel core 2 duo 2.10GHz, RAM: 2,00GB, 32bitový OS....Co vic napsat?
Ja jsem nikdy Vistu nepouzival,tak nevim,jak funguje...Zmena mi nevadi. Spis jde o to,ze jsem zatim na Vistu slysel jen same nelichotive komentare oproti XP...Ale pokud zde neni zasadni problem v pouzivani,tak si ji necham. NTB pouzivam jen do školy, hudbu,bracha stahuje filmy + hraje hry.
Ja jsem nikdy Vistu nepouzival,tak nevim,jak funguje...Zmena mi nevadi. Spis jde o to,ze jsem zatim na Vistu slysel jen same nelichotive komentare oproti XP...Ale pokud zde neni zasadni problem v pouzivani,tak si ji necham. NTB pouzivam jen do školy, hudbu,bracha stahuje filmy + hraje hry.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesně tak, nemá cenu ptát se co je lepší. Každý ti řekne svůj názor a nakonec se to tu tak akorát porafe..
Navíc, jak už padlo, řešilo se to již nesčetněkrát (kdyžtak pohledej), čili je zbytečné rozebírat to znova. Za sebe říkám - Visty se neboj, není proč. Vždy bude někdo nespokojenej, tak je to se vším..

Navíc, jak už padlo, řešilo se to již nesčetněkrát (kdyžtak pohledej), čili je zbytečné rozebírat to znova. Za sebe říkám - Visty se neboj, není proč. Vždy bude někdo nespokojenej, tak je to se vším..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Vista je moderni dnesni system pri vyladeni i dokonce svou narocnosti rychlejsi nez Xp. Nemusis se bat. V tvym NTB pojede krasne predpoklady pro to mas. Takze pokud uz se nechces vracet do minulosti neni duvod Vistu nemit. Pro me konfiguraci 3.6 GHZ cpu a 3gb ram mi beha krasne s nainstalovanym SP2.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”