Mám takový jeden zvláštní problém.
Na PC používám několik (3) uživatelské účty. Problém je v tom, že pouze tomu 1 přihlášenému funguje DVD mechanika. Pokud se přihlásí další uživatel, tak mu DVD už nefunguje a systém ji nevidí. Bohužel to funguje stejně i u virtuální mechniky (Daemon). Nevím zda jsem to takto popsal srozumitelně. Snad to takto bude pochopitelné.
Díky za pomoc.
Odpojená DVD mechanika
-
- Pohlaví:
Re: Odpojená DVD mechanika
Pokud se přihlásí 2. uživatel tak mechanika v Tento počitač není vidět?
V podstatě je vidět, ale nefunguje - jako by nebyla. U prvně přihlášeného vše funguje bez vady.
Co to znamená že nefunguje? Píše to nějakou hlášku, něco to dělá, nebo to nic nedělá?
Kdo umí, ten umí. A kdo neumí, ten tlačí kočárek :)
http://www.vypocetni.technika.cz
http://www.vypocetni.technika.cz
Všechny jednotky jsou vidět, ale i když tam je vložen disk, nebo připojený obraz po kliku na jednotku vyskočí hláška "E:/není přístupný Přístup odepřen".
-
- Pohlaví:
Já tomu rozumím, nicméně poradit neumím. Už se to tu řešilo, ale je to déle. Možná to bude pod pojmem převzít vlastnictví, ale tam jde o složku. Vydrž, třeba se ozve někdo znalý věci.
Bude to určitě nějaká blbost. Bohužel si s tím neporadili zatím ani zkušení profíci (které znám). 

Doufám. Zatím díky za snahu..
Daemon Tools bude nejspíš instalován jen na tom jednom účtu. Možná dělá neplechu on.
No to si úplně nemyslím, protože se ten problém vyskytoval i před jeho instalací. Právě naopak jsem chybu přikládal k vlastní mechanice a tímto jsem to chtěl vyřešit. Na druhou stranu se ukázalo, že problém bude v nějakém nastavení a ne v samotné mechanice.. Nevím - tápu. 

-
- Pohlaví:
Napadla mne taková šílenost. Na učtu který mechaniku nevidí bych v Tento počitač odebral ovladač a PC restartoval.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2269
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51