USB modem od Vodafonu
USB modem od Vodafonu
Dobrý den, mám problém s usb modemem od Vodafonu. Po připojení do usb se správně nainstaloval soft, kde je modem správně nalezený. Když chci odesílat sms přes tento modem, vše funguje bez problémů. V okamžiku, kdy se ale chci připojit na net, tak vyskočí hláška, že může být nějaký program kolizní. Volal jsem na operátora, který mi poradil odinstalovat soft, znova vše natáhnout znova a restartovat PC. Nic nepomohlo. Když se podívám na "Všechna připojení", tak u telefonického připojení je text - Modem nenalezen. Kod 0. Přitom ve správci zařízení je vše ok. Prosím proto o radu, kde by mohl být problém a jak tento flash usb modem zviditelnit a dát do provozu. S pozdravem, Rob.
Re: USB modem od Vodafonu
jaky mas firewall? tenhle modem funguje tak, ze se programy pripojuji jakoby pres localhost. takze povolit vyjimky ve firewallu.
jen tak ze zvedavosti, jaky mas operacni system? XP, Vista, Win7?
jen tak ze zvedavosti, jaky mas operacni system? XP, Vista, Win7?
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Zdravím. Při napojení modemu u mě na počítači se bez problémů připojil. Problém s počítačem je u přítelkyně. Jinak její konfigurace je Win XP, Avast Home 4, KPF - Kerio a Spyware Terminator. Na mém počítači mám taky WinXP, ale Eset smart security. Zkoušel jsem všechna možná nastavení, ale ve všech připojení modem "neexistuje". Ve správci zařízení ale modem je vidět. Přitom přes něj posílat sms jdou. Přes radu švagra jsem zkoušel i úplně vypnout Kerio i Terminatora, ale problém přetrvává. Ještě chci zkusit ji "natáhnout" taky Eset. Rob.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkusil si vypnout i ten Avast?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2838
-
od doudinin
Zobrazit poslední příspěvek
25 dub 2025 12:04