Čau,
Mam TI Radeon 1650 series a nemůžu u ní zjistit teplotu (zkoušel sem CCC,GPU-Z,Riva Tuner aj.)ale všude jen 0 stupňů mam podezření na přehřívání protože první minutu-dvě hra funguje plynule a potom se pomalicku rozsekava.CPU to není teplota ok to same HDD jen bych chtěl zkontrolovat teplotu.
Podezření na přehřívání GPU
Re: Podezření na přehřívání GPU
Nevěděl sem jaká teplota to je,tak posílám screen.http://img245.imageshack.us/i/gpu.png/
-
- Pohlaví:
Řekl bych že ta první, ale na tom nezáleží protože žádná není nijak vysoká. Zkus to změřit po zátěži až to bude zlobit.
Hmm tak to stouplo snad jen o stupeň příde mi to grafárnu z kterou byly první rok furt potíže nějak málo.Jo a v BIOsu mi to neukazuje.
-
- Pohlaví:
Zkoušl jsi na tu grafiku sáhnout jak je teplá? Má větrák a točí se ?
já se bojim že bych dostal ránu
někdy se dovnitř mrknu

-
- Pohlaví:
Někdy znamená nikdy.
Když PC odpojíš od sítě, tak žádnou ránu nedostaneš. 

Takže stačí když to vypnu ze zásuvky a ránu nedostanu jo? Nechci umřít mladej 

-
- Pohlaví:
Ne žádnou ránu dostat nemůžeš. Vypni PC, klidně ho vytáhni i ze zásuvky a rozdělej bočnice. Opatrně /nic neulom/ zkontroluj jestli vše včetně kabelů sedí jak má. Ale chtělo by to také zjistit jestli se točí větrák na GK /je.li tam/ a to poznáš jen při zapnutém PC. 

Teplota ok bych řekl ale dneska ráno mi nějak podivně hučel větrák už nehučí vždycky mi hučel ale dneska ráno nějak divně a nahlas.Nechápu to v servisu říkali že je to všecko ok a že by se hry u kterych splnüji min.požadavky sekat neměli a wow se mi seká divný min požadavky splňuji.
-
- Pohlaví:
Na to co říkají v servisu moc nedávám protože to občas není pravda. Pokud ti nějakej větrák habruje, může mít vyběhané lůžko, může být zanesený prachem, tak by to - pokud se něco nepřehřívá - na sekání mít vliv nemělo. Zkus ještě prověřit RAM Memtestem.
Memtest a trocha povídání o něm. Alternativa ZDE.
Ale nejlepší je použít Ultimate Boot CD, kde jsou i jiné diagnostické nástroje.
Memtest a trocha povídání o něm. Alternativa ZDE.
Ale nejlepší je použít Ultimate Boot CD, kde jsou i jiné diagnostické nástroje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1739
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 12:07