ahojte,
chcela by som este sa opytat, ze z coho je bezpecne stahovat filmy a hudbu, aby si clovek zbytocne nestahoval aj tie viry. diiky..ci z torrentov, z emule alebo ja neviem atd.Ak mate nieco odskusane.....poradte prosim. dakujem.
z coho bezpecne stahovat filmy a hudbu /torrenty,emule....
-
- Pohlaví:
Re: z coho bezpecne stahovat filmy a hudbu /torrenty,emule....
Stahuji soubor a neznam puvod ani skutecny obsah, ...stahuji s rizikem, ze muzu stahnout vir, ktery nekdo 'schoval' za nazev filmu. Ze znalosti prace na PC, a tedy ...zejmena po stahovani pred vypnutim pocitac vycistim Ccleanerem.
Stahuji-li cely den, kompl procistim>restartuji>a pokracuji ve stahovani. Uvidite, kolik tisicMB Ccleaner smaze oproti normalu.
Nejvetsi zlo ciha pri slucovani rar/rozzipovani, casti pred tim otestuj na viry.
K tomu vice rict nelze. Neexistuje nezpecna stranka na internetu a neexistuje obecne doporuceni. Stahujes a nevis co, za nazev filmu, pisicky lze schovat cokoliv, i s umyslem vir a nebo jiny smejd sirit.
jedine co ti muze pomoci, tak je dobra vule jinych, a treba potom i tvoje vlastni, a to je komentar u danne veci. A stejne tak je mozne se vyjadrit obecne o podstate stahovani:
'stahujete v dobre vire, ze stahujete material vlozeny na server vlastnikem autorskych prav k dilu a prav k jeho sireni internetovou formou, tj. vlozit na server a poskytnout odkaz ke stazeni'.
...ale to co kdo konkretniho vlozil, a nebo s jaym umyslem, to nikdy vedet nebudes.
Stahuji-li cely den, kompl procistim>restartuji>a pokracuji ve stahovani. Uvidite, kolik tisicMB Ccleaner smaze oproti normalu.
Nejvetsi zlo ciha pri slucovani rar/rozzipovani, casti pred tim otestuj na viry.
K tomu vice rict nelze. Neexistuje nezpecna stranka na internetu a neexistuje obecne doporuceni. Stahujes a nevis co, za nazev filmu, pisicky lze schovat cokoliv, i s umyslem vir a nebo jiny smejd sirit.
jedine co ti muze pomoci, tak je dobra vule jinych, a treba potom i tvoje vlastni, a to je komentar u danne veci. A stejne tak je mozne se vyjadrit obecne o podstate stahovani:
'stahujete v dobre vire, ze stahujete material vlozeny na server vlastnikem autorskych prav k dilu a prav k jeho sireni internetovou formou, tj. vlozit na server a poskytnout odkaz ke stazeni'.
...ale to co kdo konkretniho vlozil, a nebo s jaym umyslem, to nikdy vedet nebudes.
Tak bezpečně snad jedině z DVD-Video (originální) a půjčovny ...
Zdroj lze získat kdekoli, pro nekomerční vlastní potřebu.

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Viry v rarech jsou právě pasti pro ty co vykrádají autorská díla a já pevně doufám, že všem zlodějíčkům se zaseká počítač a pak přijdou brečet sem na fórum s HJT logem 

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
mike007:
Mám obavu, že se ti sen nesplní, protože ten, kdo by se snad dal nazvat zlodějíčkem, poskytuje (uploaduje na server) po vzoru Jánošíka bohatým brát a chudým dávat. Při uploadu dost těžko chytne virus. Maximálně ho tam může přidat, ale to pak není ani Jánošík, nýbrž svině.
Oproti tomu ten, kdo stahuje, se chová v souladu se zákony ČR, a proto ho dost těžko lze zvát zlodějíčkem.
Mám obavu, že se ti sen nesplní, protože ten, kdo by se snad dal nazvat zlodějíčkem, poskytuje (uploaduje na server) po vzoru Jánošíka bohatým brát a chudým dávat. Při uploadu dost těžko chytne virus. Maximálně ho tam může přidat, ale to pak není ani Jánošík, nýbrž svině.
Oproti tomu ten, kdo stahuje, se chová v souladu se zákony ČR, a proto ho dost těžko lze zvát zlodějíčkem.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No vidíš, v tom případě nemám rád Jánošíky, ale právě ty svině
Lidem pokud se něco líbí tak si to mají koupit. Film či hudba nestojí svět. Drahé programy se dají nahradit freewarovými programy atd. Mně tehdy tímto způsobem ukradli můj projekt, proto nemám rád tyhle stahovače, warezáky, všiváky a Jánošíky

Lidem pokud se něco líbí tak si to mají koupit. Film či hudba nestojí svět. Drahé programy se dají nahradit freewarovými programy atd. Mně tehdy tímto způsobem ukradli můj projekt, proto nemám rád tyhle stahovače, warezáky, všiváky a Jánošíky

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Tak i s originálním softwarem se občas (nedopatřeným) distribuuje vir, některý se k software i schválně přidává, například StarForce či nějaký rootkit, to sice není vir, ale umožní virům být relativně neviditelný.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 11366
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 kvě 2025 04:45