Mam taky problem. Na bratovom notebooku som nanovo preinstaloval system. Chcem spustit nejaky film a pri tom mi zamrzne cely windows, musim ho natvrdo restartovat. Spravi mi to aj len prvym kliknutim na ikonu filmu. Stretol sa uz s tym niekto? Pouzivam aviru antivirusovy system a ten mi ziadny virus nenasiel...
Codeci som naistaloval - bol to nejaky codec pack. Skusal som aj ine codeci, no nepomohlo. Aj som skusal prehrat film v inom prehravaci a nic. Cim to moze byt?
help!
mrznutie systemu - video
-
- Pohlaví:
Re: mrznutie systemu - video
Vítám Tě na PC-Help. Nezapoměl jsi nainstalovat ovladače pro GK? Zkus to přehrát ve VLC playeru.
Dakujem.
Ovladace pre graficku knihovnu som naistaloval.
No skusil som to spustit cez ten VLC media player, otovrilo mi to, nabehlo cierne okno v prehravaci a v tom momente zamrzlo.
Su este nejake napady ako by som to mohol riesit? :(
Ovladace pre graficku knihovnu som naistaloval.
No skusil som to spustit cez ten VLC media player, otovrilo mi to, nabehlo cierne okno v prehravaci a v tom momente zamrzlo.
Su este nejake napady ako by som to mohol riesit? :(
hm, ok, ale akym sposobom?
-
- Pohlaví:
Jsou 2 /vlastně jedna/ možnosti. Můžeš použít Memtest, anebo ZDE, případně lepší je použít Ultimate Boot CD, tam je Memtest taky ale spousta jiných testů.
Ale pozor, chce to nechat běžet několik hodin, za pár minut nic nezkontroluješ ale uvidíš jestli se vypisují chyby RAM. Nejlepší je to nechat přes noc.
Ale pozor, chce to nechat běžet několik hodin, za pár minut nic nezkontroluješ ale uvidíš jestli se vypisují chyby RAM. Nejlepší je to nechat přes noc.
znova dakujem za odpoved.
GoldMemory mi bezal asi 20 hodin a nenasiel nic. Akurat robim MemTest teda za chvilu konci a tiez zatial a myslim ze vobec nenajde ziadnu chybu.
Co teraz? Mame este nejake moznosti, co by sme mohli skusit?
GoldMemory mi bezal asi 20 hodin a nenasiel nic. Akurat robim MemTest teda za chvilu konci a tiez zatial a myslim ze vobec nenajde ziadnu chybu.
Co teraz? Mame este nejake moznosti, co by sme mohli skusit?

-
- Pohlaví:
Moc mne nenapadá, snad ještě kontrola disku. Můžeš zkusit HD-Tune, ale tudy asi cesta nevede. Snad ještě dxdiag i když o s videem přímo nesouvisí. Běž na Start - Spustit a tam napiš dxdiax a potvrď. Otevře se ti okno které nabízí několik testů. Je to intuitivní, budeš si vědět rady. Napiš jak to dopadlo. Příklad viz screen:
Mno, ani toto nepomohlo. Skusal som aj nove directX nainstalovat a nic.
Este ma napadlo, ze by som vam mohol popisat ten problem ako zacal. Brat stiahol nejaky film divX a spustil ho. Bol to konkretne "Bruno" Ale na tom nezalezi. Z torentov ho nestahoval pouzil RapidShare.Rozbalil film a sputil ho a od vtedy to zacalo robit co robi aj do teraz.
Problem s ktrorym si nevieme dat rady.
Mame este nejake napady, co by sme mohli vysksuat?
Este ma napadlo, ze by som vam mohol popisat ten problem ako zacal. Brat stiahol nejaky film divX a spustil ho. Bol to konkretne "Bruno" Ale na tom nezalezi. Z torentov ho nestahoval pouzil RapidShare.Rozbalil film a sputil ho a od vtedy to zacalo robit co robi aj do teraz.
Problem s ktrorym si nevieme dat rady.
Mame este nejake napady, co by sme mohli vysksuat?

-
- Pohlaví:
Pokud to začalo po stažení filmu pak mne ještě napadá jestli s filmem nestáhl nějakou havěť. Uděloje log z Hijack This, vlož ho do sekce Hijack This a požádej o kontrolu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1115
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27
-
- 1
- 2427
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7293
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3224