Smazani Windows Media Player,Windows Media Center

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Marek Minkes
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Smazani Windows Media Player,Windows Media Center

Příspěvekod Marek Minkes » 12 zář 2009 21:51

Ahoj lidi, mel jsem na plose Windows Media Player,Windows Media Center a Windows Update ale nebyly to zastupci takze ted nevim kde to mam hledat i v nabidce start to neni a poterbuji to nekde najit :-(

Reklama
peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Smazani Windows Media Player,Windows Media Center

Příspěvekod peacoq » 12 zář 2009 22:05

Ahoj.
Vlevo dole >ikonka Windows Start/Spustit >Vsechny programi >v otevrenem okne najedes na WMP >kliknes pravym >vyber Odeslat na plochu
(a tak i Win Update, a jine)
Vytvoreni Zastupce: Kontrolni panely >na prislusnou ikonku kliknout pravym >vybrat: Vytvorit Zastupce

Marek Minkes
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Marek Minkes » 12 zář 2009 22:26

Normalne mam jit do nabidky start? Pac tady zadny WMP neni :-( Jo a mam Windows Vista Premium

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 12 zář 2009 22:42

Klikni na spodní lištu pravým tl. a dej Panely nástrojů.Zafajfkuj Windows Media Player, a až se ti objeví vedle nabídky START ikonka ,tak na ni klikni pravým a dej odeslat na plochu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Marek Minkes
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Marek Minkes » 12 zář 2009 22:44

Ale ja to prave nemam ani v nabidce start pac pred casem jsem to z te nabidky dostal na plochu a jaksi jsem zapomel ze to nejsou zastupci a kdyz jsem chtel procistit pslochu tak jsem to cele vzal a hodil do kose a pote smazal takze ja to potrebuji najit v PC ty programy :huh: Pac v nabidce start taky nejsou :-(

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 12 zář 2009 22:45

Ano,
1, ikonka Windows Start/Spustit
2, Vsechny programi
3, WMP > kliknout pravym Odeslat >na Plochu

Na obrazku to mas prehlednejsi.
Obrázek

Marek Minkes
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Marek Minkes » 12 zář 2009 22:48

Dobre ale jak mam kliknout na ikonu WMP kdy ji tam nemam mel jsem to na plose pac jsem to blbec dal ze startu na plochu takze to v nabidce start proste neni :-(

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 12 zář 2009 22:51

Já jsem se vůbec nebavil o nabídce Start.Psal jsem :klikni na spodní lištu (třeba uprostřed).
U Windows Media Center to jde udělat i tak,že klikneš na ikonu Počítač a do políčka nahoře Hledat zadáš slovo Media center.Najde ti to zástupce a ty na něj klikneš pravým a dáš odeslat na plochu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Marek Minkes
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Marek Minkes » 12 zář 2009 23:00

Takze kdyz zafajfkuji Windows Media Player tak se mi vedle nabidky start ikona neudela a kdyz dam v PC heldat Window Media Player tak se mi spusti Internet Explolorer :idea:

Marek Minkes
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Marek Minkes » 12 zář 2009 23:04

Ja potrebuji kompletne dostat do nabidky start Windows Media Player,Windows Media Center a Windows Update o kopie mi zatim nejde ja bych potreboval obnovu tech programu nebo nevim jak uz to mam napsat :-(

Marek Minkes
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Marek Minkes » 12 zář 2009 23:08

Takhle neco jako kdyz omylem smazete kos z PC a musite udelat novy ale neni to zastupce :bigups:

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 12 zář 2009 23:27

Tak takto.Otevři Počítač a složku Program Files.Tam najdi Windows Media Player-složku otevři a pod ikonkou wmplayer je ten přehrávač.Když na ni klikneš,tak by se měl spustit.Když na ni klikneš pravým,tak můžeš dát Odeslat na plochu. A když už máš ikonu na ploše,tak ji stačí přetáhnout do nabídky Start-Programy.Sama se tam přidá.Pokud ten program v umístění jak jsem psal nenajdeš,tak bude asi fyzicky smazán a nainstaluješ ho z DVD Windows Vista a nebo si ho znovu stáhneš z internetu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”