Smazani Windows Media Player,Windows Media Center
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Smazani Windows Media Player,Windows Media Center
Ahoj lidi, mel jsem na plose Windows Media Player,Windows Media Center a Windows Update ale nebyly to zastupci takze ted nevim kde to mam hledat i v nabidce start to neni a poterbuji to nekde najit 

-
- Pohlaví:
Re: Smazani Windows Media Player,Windows Media Center
Ahoj.
Vlevo dole >ikonka Windows Start/Spustit >Vsechny programi >v otevrenem okne najedes na WMP >kliknes pravym >vyber Odeslat na plochu
(a tak i Win Update, a jine)
Vytvoreni Zastupce: Kontrolni panely >na prislusnou ikonku kliknout pravym >vybrat: Vytvorit Zastupce
Vlevo dole >ikonka Windows Start/Spustit >Vsechny programi >v otevrenem okne najedes na WMP >kliknes pravym >vyber Odeslat na plochu
(a tak i Win Update, a jine)
Vytvoreni Zastupce: Kontrolni panely >na prislusnou ikonku kliknout pravym >vybrat: Vytvorit Zastupce
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Normalne mam jit do nabidky start? Pac tady zadny WMP neni
Jo a mam Windows Vista Premium

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Klikni na spodní lištu pravým tl. a dej Panely nástrojů.Zafajfkuj Windows Media Player, a až se ti objeví vedle nabídky START ikonka ,tak na ni klikni pravým a dej odeslat na plochu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ale ja to prave nemam ani v nabidce start pac pred casem jsem to z te nabidky dostal na plochu a jaksi jsem zapomel ze to nejsou zastupci a kdyz jsem chtel procistit pslochu tak jsem to cele vzal a hodil do kose a pote smazal takze ja to potrebuji najit v PC ty programy
Pac v nabidce start taky nejsou 

-
- Pohlaví:
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Dobre ale jak mam kliknout na ikonu WMP kdy ji tam nemam mel jsem to na plose pac jsem to blbec dal ze startu na plochu takze to v nabidce start proste neni 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jsem se vůbec nebavil o nabídce Start.Psal jsem :klikni na spodní lištu (třeba uprostřed).
U Windows Media Center to jde udělat i tak,že klikneš na ikonu Počítač a do políčka nahoře Hledat zadáš slovo Media center.Najde ti to zástupce a ty na něj klikneš pravým a dáš odeslat na plochu.
U Windows Media Center to jde udělat i tak,že klikneš na ikonu Počítač a do políčka nahoře Hledat zadáš slovo Media center.Najde ti to zástupce a ty na něj klikneš pravým a dáš odeslat na plochu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Takze kdyz zafajfkuji Windows Media Player tak se mi vedle nabidky start ikona neudela a kdyz dam v PC heldat Window Media Player tak se mi spusti Internet Explolorer 

-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ja potrebuji kompletne dostat do nabidky start Windows Media Player,Windows Media Center a Windows Update o kopie mi zatim nejde ja bych potreboval obnovu tech programu nebo nevim jak uz to mam napsat 

-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Takhle neco jako kdyz omylem smazete kos z PC a musite udelat novy ale neni to zastupce 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak takto.Otevři Počítač a složku Program Files.Tam najdi Windows Media Player-složku otevři a pod ikonkou wmplayer je ten přehrávač.Když na ni klikneš,tak by se měl spustit.Když na ni klikneš pravým,tak můžeš dát Odeslat na plochu. A když už máš ikonu na ploše,tak ji stačí přetáhnout do nabídky Start-Programy.Sama se tam přidá.Pokud ten program v umístění jak jsem psal nenajdeš,tak bude asi fyzicky smazán a nainstaluješ ho z DVD Windows Vista a nebo si ho znovu stáhneš z internetu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3559
-
od aloe
Zobrazit poslední příspěvek
27 čer 2024 22:18
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5199
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-
-
- 6
- 8028
-
od zeus