Rozšíření toolbaru resp. řádku Odkazy (Links) v IE7

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

xy.
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Rozšíření toolbaru resp. řádku Odkazy (Links) v IE7

Příspěvekod xy. » 14 zář 2009 22:58

Dobrý večer.
Poradí mi prosím někdo jak rozšířit řádek nabídek Odkazy v IE7? Mám jej již zaplněný odkazy a při přidání dalšího se řádek nerozšíří směrem dolů a dalš odkaz se nazrovná na začátek druhého řádku, ale "schová" se vpravo na řádku, kde se poté zobrazuje dvojitá šipka, při jejímž rozkliknutí si mohu vybrat tento "schovaný" odkaz. Což už mi příliš neusnadní práci s IE, tohle rozklikávání. To už rovnou mohu otevírat odkazy z "Oblíbených" a nemusím je "cpát" takhle do IE.
Zajímalo by mne, jestli je možné toto nějak upravit, např. zásahem do registru. Jestli jde nastavit to, že se bude tento řádek Odkazy rozšiřovat směrem dolů. Polde toho jak si budu přidávat další nejčastěji používané odkazy, které nechci hledat v "Oblíbených položkách. Pokud to jde, tak jak? Předem děkuji za pomoc a omlouvám se za neznalost :idea: , možná je toto pro někoho triviální záležitost.

Reklama
peacoq

Re: Rozšíření toolbaru resp. řádku Odkazy (Links) v IE7

Příspěvekod peacoq » 14 zář 2009 23:06

U Mozilly je to doplnek, viz odkaz, ma-li IE to same nevim, ale doplnek by se mel/mohl jmenovat stejne.

Tab Mix Plus: Sestaveni zalozek 'pod sebe', nikoli 'vedle sebe', aby bylo nutne sipeckou posunovat na konkretni zalozku ... Multirow Bookmarks Toolbar - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6937

A soucasne nevim, jeslti neni vhodnejsi si na liste odkazu udelat slozky, napriklad: radio, pc, tv, atd., a do nich ulozit zalozky, ktere jinak budes mit roztahne na nekolika radcich, podle toho, kolik zalozek si ta pridas se sice zbavis te dvojite sipecky, ale zase muzes mit tri, nebo vice radku pod sebou, coz zase moc prehlednosti neposkytuje tak jako tak.

xy.
nováček
Stav:

Příspěvekod xy. » 14 zář 2009 23:19

Pro IE jsem zatím nic takového nenašel. :-( Používám pouze utilitku IEPro 2.4.5., ve které ale nějaká podobná volba není. Sice tato utilitka mimo jiné řeší např. zobrazení menu IE nad adresním řádkem, což je možné udělat i "ručně" zásahem do registru, ale něco o rozšíření řádku Odkazy směrem dolů jsem tam nic nenašel.
Nevím jestli to třeba také není možné vyřešit nějakým zásahem do registru, bez nutnosti instalovat nějaký doplněk.....

Každopádně děkuji za snahu o pomoc, i když zatím je to spíše doplnění informací, že něco takového existuje pro Mozillu. :wink:

xy.
nováček
Stav:

Příspěvekod xy. » 14 zář 2009 23:23

peacoq píše:A soucasne nevim, jeslti neni vhodnejsi si na liste odkazu udelat slozky, napriklad: radio, pc, tv, atd., a do nich ulozit zalozky, ktere jinak budes mit roztahne na nekolika radcich, podle toho, kolik zalozek si ta pridas se sice zbavis te dvojite sipecky, ale zase muzes mit tri, nebo vice radku pod sebou, coz zase moc prehlednosti neposkytuje tak jako tak.

No, to je právě to, že tohle je pro mne přijatedlné a akceptovatelné a jsem smířený s tím, že to budu mít třeba roztažené do dvou nebo třech řádků. Je to pro mne menší zlo a větší pohodlí, než napřed jednou kliknout a rokliknout si další nabídku a pak teprve to co chci. Raději to budu mít ve dvou řádcích, ale dostupné jedním kliknutím....Navíc ani nevím, jestli je možné si takovéhle složky v řádku "Odkazy" v IE vytvořit, možná ano, ale ani jsem to nezkoušel, protože to pro mne mnoho neřeší....ale opět díky za snahu a za tip :wink: :idea:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 15 zář 2009 00:36

V IE to asi možné není, proto jsem přešel postupně na Firefox, který je skvěle konfigurovatelný a má funkce, o kterém si může IE zdát. Já si lištu záložek ve F schovávám tlačítkem (vlastně skoro všechny lišty, viditelné si nechávám jen taby (<--) a lištu Sidebaru (F11), ale i ty si mohu schovat), složky na ní používám + ikony záložek bez textu ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Rozšíření wifi
    od ps » 17 zář 2024 15:23 » v Sítě - hardware
    0
    3494
    od ps Zobrazit poslední příspěvek
    17 zář 2024 15:23
  • Rozšíření DDR5 na 64GB
    od Lister99 » 16 lis 2024 22:44 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5
    2558
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    26 lis 2024 22:02
  • Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
    od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    1762
    od Grander Zobrazit poslední příspěvek
    16 srp 2024 14:23

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”