Bohužel mi to nedalo, první článek mě svým titulkem zaujmul, klikl jsem tedy na
'Dočíst..' a záhy mile zjistil, že není ani nikterak dlouhý. Řekl sem si tedy, že tomu dám šanci a počtu si. Nevím co sem čekal, ale nyní je již jasné, že to byla chyba.
První článek a hned vím, že byl i poslední.
Bohužel! Je totiž možné, že ostatní články jsou již seriózní, objektivněji napsané a se zajímavým obsahem, jinak řečeno nějakým způsobem přínosné nebo alespoň lákavé. Vím, že blog je místo pro vyjádření autorových pocitů, myšlenek a tak, ale stejně mi to nedá - když už nás na ten web lákáš. Bez urážky, ale takovýchto
'blábolů' je na netu nesčetně, ne kvůli tématu, ale kvůli obsahu/neobsahu. Když se teď snažím vzpomenout, co jsem to vlastně četl, vybavím si jen následovné - úvaha nebo spíše projevení autorova subjektivního a omezeného pohledu na věc/problematiku, celé mi to přijde jen jako slohové cvičení
'mladíka', který do některých věcí buď nevidí nebo je prostě nechce pochopit a z nějakého mně neznámého důvodu má touhu sdělit to světu.
Kdyby tento článek měl alespoň nějaký obsah (vím, že se opakuji) - názor jednoho, ač se třeba může zdát někomu jinému špatný, nic nemění na faktu, že někdo to tak vidí a ostatní to prostě musí tolerovat - ale! Článek, který jsem si přečetl toto nemá, bohužel je to jen změť, s prominutím, hloupých otázek, které se snaží donutit čtenáře k zamyšlení, a povrchních zkonstatování, čímž autor ukazuje, dle mého jen, že některé věci nechápe, a článek tak svědčí víceméně jen o jeho zahleděnosti, případné netoleranci a neochotě otevřít oči. Opravdu nic proti Tobě, jen ten článek ve mě vyvolal (bohužel) negativní pocity. Ale co, jak se říká, i špatná reklama je reklama..
Vím, že bych to měl spíše napsat na komentářů na Tvém blogu, ale nějak se mi tam už nechce vracet. Čili se tímto omlouvám za OT - pokud to tak bude bráno.
Hodně štěstí do budoucna..
// Spajku (Spyke), prosím tě, čleň dlouhé texty do odstavců, bo jinak se nedají číst.
// Opravil jsem; příště na to, prosím, mysli. Dík.
// Myloš