Hledal jsem, ale nenašel.. Nemá někdo stejný problém? Nebo ponětí kde tento driver hledat?
//Edit: Ovladače z vist nainstalovat nejdou.

Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
a co tohle?!
http://www.realtek.cz/realtek-download. ... 0&system=4
hned první jsou přímo pro windows 7

http://www.realtek.cz/realtek-download. ... 0&system=4
hned první jsou přímo pro windows 7
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
						- Stene
- Level 6 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
Nešlo mi to na mém počítači stáhnout, nezobrazilo se mi stahovací okno, tak jsem myslel, že je to nefunkční. Byl jsem na tom webu i před tím, než si to se postnul. Od bratra ovšem stáhnout driver šel.
Jinak ovladač je funkční
Omlouvám se :(

Jinak ovladač je funkční

Omlouvám se :(
Alespon žes problém vyřešil, to je hlavní 

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
						- Stene
- Level 6 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
Ještě potřebuju jeden driver na 
HP deskjet 3650 - když používám starý ovladač jako na XP, tak při zapojení tiskárny (když mě instalace vyzve) se nic neděje. Proto hledám přímo na Win7, ale na google jsem nenašel nic :(

HP deskjet 3650 - když používám starý ovladač jako na XP, tak při zapojení tiskárny (když mě instalace vyzve) se nic neděje. Proto hledám přímo na Win7, ale na google jsem nenašel nic :(
- 
				richchie
- Master Level 9.5 
- Pohlaví:  
- Stav:
Zkus-ovládací panely-zařízení a tiskárny a pokud jí máš v seznamu tak na ni pravým-vlastnosti-hardware-vlastnosti a aktualizuj.Nebo stahni na Vistu a pak zkus aktualizovat.
http://search.hp.com/gwczcze/query.html?cc=cz&lang=cs&qt=HP+deskjet+3650&la=cz
Vypadá to že W7 nemá rádo starší HP Já jsem takhle instaloval Hp psc 1110 asi 6h než si potvora stáhla univerzální ovladač.
 Já jsem takhle instaloval Hp psc 1110 asi 6h než si potvora stáhla univerzální ovladač.

http://search.hp.com/gwczcze/query.html?cc=cz&lang=cs&qt=HP+deskjet+3650&la=cz
Vypadá to že W7 nemá rádo starší HP
 Já jsem takhle instaloval Hp psc 1110 asi 6h než si potvora stáhla univerzální ovladač.
 Já jsem takhle instaloval Hp psc 1110 asi 6h než si potvora stáhla univerzální ovladač.- Manek.
- Level 2 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
Tak mi to nedalo a opět jsem se pustil do instalace sedmiček a opět bezúspěšně  Ale už aspoň vyřešeno proč. Vše šlape jako hodinky až do okamžiku, než nainstaluji ovladače na zvukovku - ztažené ze stránek asusu-prý na windows7-beta verze. Po instalaci vše zamrzne a nic nejde spustit. Na googlu s tím má problémy více lidí a čekají na pořádné ovladače...
 Ale už aspoň vyřešeno proč. Vše šlape jako hodinky až do okamžiku, než nainstaluji ovladače na zvukovku - ztažené ze stránek asusu-prý na windows7-beta verze. Po instalaci vše zamrzne a nic nejde spustit. Na googlu s tím má problémy více lidí a čekají na pořádné ovladače...  Tak jen, kdyby někdo měl podobnej problém...
 Tak jen, kdyby někdo měl podobnej problém...

Ale už aspoň vyřešeno proč. Vše šlape jako hodinky až do okamžiku, než nainstaluji ovladače na zvukovku - ztažené ze stránek asusu-prý na windows7-beta verze. Po instalaci vše zamrzne a nic nejde spustit. Na googlu s tím má problémy více lidí a čekají na pořádné ovladače...
 Ale už aspoň vyřešeno proč. Vše šlape jako hodinky až do okamžiku, než nainstaluji ovladače na zvukovku - ztažené ze stránek asusu-prý na windows7-beta verze. Po instalaci vše zamrzne a nic nejde spustit. Na googlu s tím má problémy více lidí a čekají na pořádné ovladače...  Tak jen, kdyby někdo měl podobnej problém...
 Tak jen, kdyby někdo měl podobnej problém...CPU:Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz@3,80GHz,MB:ASUS P5Q Pro,GK:Gigabyte GTX 260 OC,RAM:Corsair DHX 4GB CL4,HDD:Samsung F1 250GB+640GB,ZDROJ:Seasonic 550W SS-550JT,LCD:Samsung 22´´T220,CASE:Acutake VIPER 2 black/red,ZVUK:Asus Xonar D1,SYS:W7.
book: Acer Ferrari One 200
- Stene
- Level 6 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
Mám 2disky, na obou mám W7 a nevím, jak odstranit ty které nepoužívám, nic mě ke smazání nechce pustit. Má někdo nápad?

- Manek.
- Level 2 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
Instalační DVD a odstranit oddíl, kterej nechceš, naformatovat a zůstanou je jedny sedmy????

CPU:Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz@3,80GHz,MB:ASUS P5Q Pro,GK:Gigabyte GTX 260 OC,RAM:Corsair DHX 4GB CL4,HDD:Samsung F1 250GB+640GB,ZDROJ:Seasonic 550W SS-550JT,LCD:Samsung 22´´T220,CASE:Acutake VIPER 2 black/red,ZVUK:Asus Xonar D1,SYS:W7.
- Stene
- Level 6 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
Když vložím DVD do mechaniky a zapnu instalaci nabízí mi to jenom instalaci, žádný mazání dílu ap.

maazani dilu ne, ale spise u vyberu partitions muzes smazat partition, na ktere je je druhy system

- Manek.
- Level 2 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
Tak, tak  

CPU:Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz@3,80GHz,MB:ASUS P5Q Pro,GK:Gigabyte GTX 260 OC,RAM:Corsair DHX 4GB CL4,HDD:Samsung F1 250GB+640GB,ZDROJ:Seasonic 550W SS-550JT,LCD:Samsung 22´´T220,CASE:Acutake VIPER 2 black/red,ZVUK:Asus Xonar D1,SYS:W7.
- 
				- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek

- 
				- 
												Uživ. recenze ASUS RT-BE88U - Wi-Fi 7
 od winycz » 26 srp 2025 20:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
- 3
- 6605
- 
						od mmmartin
						Zobrazit poslední příspěvek 
 04 zář 2025 10:07

- 

- 
				- 
												Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
 od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
- 1
- 5483
- 
						od petr22
 29 pro 2024 15:17

- 

- 
				- 
												Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
 od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem
- 2
- 5150
- 
						od petr22
 18 led 2025 15:21

- 

- 
				- 
												Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
 od IMB » 26 říj 2025 14:30 » v Windows 11, 10, 8...
- 0
- 1870
- 
						od IMB
 26 říj 2025 14:30

- 

- 

- 1
- 173
- 
						od mmmartin