Čtečka otisků HP

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Karolina
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Čtečka otisků HP

Příspěvekod Karolina » 22 zář 2009 16:37

Ahoj, chtěla bych zprovoznit čtečku otisků a chtěla bych, aby bylo přihlašování přes otisk primární. Ale když čtečku zapnu a naskenuju otisky, následně se odhlásím, tak se mi vytvoří dva účty, jeden s mým jménem a druhý "Otisk prstu" či tak něco. Když ale nemám k účtu zapnuté heslo a kliknu na účet s mým jménem, normálně se přihlásí, když kliknu na Otisk prstu, tak otisk musím zadat. Chtěla bych prostě jen jeden účet se svým jménem ke kterému bych přistupovala jen přes otisk a nemusela bych vůbec v systému zapínat heslo. Mám Win 7, lze to nějak, nebo musím heslo zapnout a vždy kdy bych se chtěla přihlásit přes otisk tak kliknout na účet "otisk prstu"?
Snad jsem to napsala srozumitelně :smile:
Díky
CPU - i7-2600K 3,7GHz / GPU - Nvidia Gainward GTX590 3GB / RAM - Kingston 8GB DDR3 2133MHz / HDD - OCZ Vertex 3 240GB / MB - Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 / CASE - CoolerMaster Dominator CM-690 II / COOLER - Zalman CNPS5X / Windows 8.1 Pro x64

Reklama
Vocas
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Čtečka otisků HP

Příspěvekod Vocas » 27 zář 2009 22:35

Mám taky notebook HP s čtečkou otisků prstů a nevidím problém si nastavit na svůj účet heslo (je úplně jedno jaký) a pak jakmile spustíš notebook, objeví se ti dva účty (ten tvůj a pak ještě jeden s obrázkem otisku prstu) jen projedeš prstem a jsi přihlášená (nemusíš klikat na účet buď s obrázkem otisku prstu nebo na tvůj účet, prostě jenom projedeš prstem). Doufám, že jsi mě pochopila ;)

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 28 zář 2009 06:26

Ještě to tady dovysvětlím. ten otisk prstu, tam jde o to, že když chceš, můžeš se přihlásit pomocí hesla (třeba když se někdo z rodiny chce přihlásit a nema tvuj prst zrovna při sobě) a při tom otisku by jsi nemusela ani na nic klikat prostě přejeď prstem a je to. Jsi přihlášená a o heslo se nemusíš starat.
tak si představ koupíš si notebook, das tam otisky bez hesla a upadnou to do rana prsty a co ted :D ... zadas heslosice taky nevim jak bez prstů je to těžké, ale takový malý příklad
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 28 zář 2009 09:23

Přesně tak, jen na otisk prstu bych se nespoléhal. Kámarád si taky dal jen otisk palce a za týden se mírně do palce říznul a už ho book nechtěl do profilu přihlásit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
    od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem
    1
    1675
    od frisby Zobrazit poslední příspěvek
    18 srp 2024 10:46
  • Čtečka karet Bticino 353200
    od Paja32 » 02 led 2025 09:57 » v Vše ostatní (hw)
    0
    2507
    od Paja32 Zobrazit poslední příspěvek
    02 led 2025 09:57

Zpět na “Problémy s hardwarem”