Tak bych řekl, že rozdíl mezi žádnou fotkou a tou tvojí je jen ten, že na žádné je zpravidla jen jedna barva, žádná... Když jsem tě k vyfocení vyzval, myslel jsem, poněkud ostřejší obrázek, na kterém půjdou přečíst všechny nápisy (na lícové i rubové straně).
Přesně tak. Zkus to vyfotit tak, aby se daly přečíst nápisy na kartě. Především ta část s kódy CE a FCC a také druhou stranu karty.
P.S. Obrázek dáš do příspěvku tak, že v galerii na něj klikneš pravým myšítkem vybereš možnost Kopírovat adresu odkazu (nebo obrázku) a vložíš ji do svého příspěvku mezi značky img (tlačítko Img pod ikonama zprávy).
úplně mi odešla GK Asus strix 6500xt. Moje sestava je I5 6500 3,2GHz, základní deska gigabyte Z170 s 1151 socketem a zdroj je Seasonic focus gold + 650.Paměti bych měl mít 16 Gb(2x8) ale rychlost nebo typ nějak neumím dohledat.
Víceméně jsem na tom...
Poslední příspěvek
Ake modely by boli lepsie? Pytam sa lebo kupujem GPU aj ja. Na trhu ich je od sapphire, gigabyte 3x fan alebo XFX, ASUS TUF apod.
Dobrý den, dneska jsem jsi koupil bezdrátový ovladač od Xboxu, a nejde mi na stolním PC připojit bezdrátově přes Bluetooth, Pořád mi to píše "Zkuste svoje zařízení spojit znovu." Tak jsem to zkoušel asi 5x a nic, Připojil jsem ten daný...
Poslední příspěvek
Už jsem to vyřešil, koupil jsem jsi z Alzy bluetooth příjmač a mám to vyřešeno, funguje to.