Výhodný nákup v zahraničí

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

slapetka
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Výhodný nákup v zahraničí

Příspěvekod slapetka » 30 zář 2009 11:11

Ahoj,
sháním skate boty. Neznáte v zahraničí web či shop, kde by se dali výhodně koupit skate boty? Nemám s nákupem v zahraničí žádné zkušenosti, vyplatí se to? Děkuji

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Výhodný nákup v zahraničí

Příspěvekod memphisto » 30 zář 2009 11:26

Kup si pořádné boty a né tohle :lol: Jinak obuv se nevyplatí nakupovat v zahraničí. Spíše je to vhodné pro dražší věci, kde je úspora vyšší. U bot by byl rozdíl minimální a záruka v nedohlednu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

slapetka
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod slapetka » 30 zář 2009 16:00

Kup si pořádné boty a né tohle? Hm, dobrý, znalec.. Docela by mě zajímalo jaké boty preferuješ Ty?

zdenakrapek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod zdenakrapek » 30 zář 2009 16:04

normalni boty co nosi kazdy normalni clovek, zadne skejtacke jak nejaka "p***" bych nejradsi takove lidi..........a urcite se to nevyplati kupovat boty v zahranici si to kup u nas vyjde te to na stejno :smile:

Nejezchlebicek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Nejezchlebicek » 30 zář 2009 16:06

nakupovat skate boty v zahraničí se ti rozhodně nevyplatí, zkus třeba aukro (www.aukroprovas.blog.cz) přes tenhle web se můžeš registrovat a směle nakupovat, stačí kliknout na banner

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 30 zář 2009 16:10

slapetka píše:Kup si pořádné boty a né tohle? Hm, dobrý, znalec.. Docela by mě zajímalo jaké boty preferuješ Ty?

Jsem ze Zlína, města obuvi, studuji na škole, kde je mimo jiné obor obuvnictví a hygiena obouvání, takže s tím znalcem ses trefil :lol:
No a teď vážně. Ono je to sice IN mít takové cihly s rovnou podrážkou na nohách a k tomu kalhoty s rozkrokem u kolem, ale tvoje nohy ti za tohle rozhodně nepoděkují
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

zdenakrapek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod zdenakrapek » 30 zář 2009 18:11

memphisto: presne jsi to vystihl :smile:

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 30 zář 2009 18:41

memphisto píše:ale tvoje nohy ti za tohle rozhodně nepoděkují

proč ty boty klentbu mají, a když nekoupíš nějakej verek tak jsou to super boty a bacha i na IT foru mohou být lidi co nosí skat/snow hadry (např já) takže pozor na pusu

/ano, klenbu mají, ale hodně špatně větrají a pak ten smrad z nohou a nebo v horším případě plíšně. osobně jsem tyhle boty měl na vyzkoušení a katastrofa. Boty za 3k a ...... :x Samozřejmě jsem nechtěl nikoho urazit, jen konstatuju né zrovna zanedbatelné zápory těchto bot. memphisto
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 30 zář 2009 18:58

Žádám všechny aby se drželi tématu a nebyl tu zbytečný spam. Každej ví co myslim. Je sice pěkný, že se vám líběj nebo nelíběj tyhlety boty, ale dotaz byl úplně jinej.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 30 zář 2009 19:02

Podle mě se nevyplatí nákup bot v zahraničí, přecijen to není tak drahý, aby se na tom něco dalo vydělat.

Jinak si myslim, že když si koupí nějaký kvalitní boty, tak bude výsledek stejnej, jako kdyby si koupil "normální" (vůbec nevim jaký tim máš na mysli) boty. Pokud tim nemyslíš ten kus plastu, co se dá sehnat u ťamanů. :smile:

usarob
nováček
Stav:

Příspěvekod usarob » 28 zář 2010 14:18

Zprostredkovame nakupy bot ze zahranici, specialne Boty z USA.

Volba obchodu dle vaseho vyberu, online objednavkovy system, libovolny obchod (i ebay, amazon). Da se rict ze nakupujeme i v Evrope ci Asii, trhy jsou odlisne. Neomezujeme se pouze na USA.

Postup: Vyberete si obchod, poslete odkaz, my nakoupime. Mate to bez starosti. Platba dobirkou, nebo na ucet. Jak je libo. Desitky spokojenych zakazniku mluvi za kvalitu nasi sluzby.

Nevahejte se obratit, berte na vedomi ze postovne z USA neni levne a opravdu se ne vzdy vyplati nakupovat boty v zahranici. Obzvlaste pokud chcete vyrazne usetrit - to se moc nestava.

Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Tazator » 28 zář 2010 14:37

Já si myslím, že to není dobré kupovat bez vyzkoušení - otlaky atd.. Vždyť tě ty boty budou nosit třeba celý den...
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”