Dobrý den,
včera jsem zkoušel vytvořit nový uživatelský účet, nastavil jsem ho jako spráce počítače. Chtěl jsem to potom vymazat, protože jsem ho reálně nechtěl nechat jako správce(jen jsem to zkoušel). Pak jsem vypínal počítač a napsalo mi to nějakou hlášku o uložení či ne, nebo nějaká změna. Nepřikládal jsem tomu význam, mylsel jsem že se mě to ptá na to, jestli chci uložit nové nastavení a dal jsem ne. No a dneska vlezu na PC a je tam už jen ten nový uživatelský účet a ten starý nee. Prosím o pomoc, jestli to lze ještě nějak vrátit zpět. Děkuji
A ještě k tomu mému experimentu, chtěl jsem totiž vytvořit nový účet pro dceru, která by nejraději chodila na PC stále, a známí mi poradili, že mám PC zaheslovat a jí vytvořit ten ůčet, který bude mít přístup na PC jen třeba od 3-5. Tak nevím jestli to vůbec jde. Už radši nebudu nic koumat.
uživatelský účet
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: uživatelský účet
smazanej ucet by mozna sel obnovit pres bod obnovy (za predpokladu ze si nejakej uz vytvoril) pokud bod obovy neni tak uz ten ucet asi neobnovis
nechapu proc na omezeni doby zakladas admin ucet ...
staci vytvort beznej ucet a aktivovat u nej rodicovskou kontrolu (omezeni doby, webu, aplikaci, her a dalsi formy rodicovskyho omezovani) ne ze by t neslo obejit a jestli se cerka zajima o kompy trochu do hloubky a ne jenom o libko a facebook tak si urcite nakej spusob najde
nechapu proc na omezeni doby zakladas admin ucet ...
staci vytvort beznej ucet a aktivovat u nej rodicovskou kontrolu (omezeni doby, webu, aplikaci, her a dalsi formy rodicovskyho omezovani) ne ze by t neslo obejit a jestli se cerka zajima o kompy trochu do hloubky a ne jenom o libko a facebook tak si urcite nakej spusob najde
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za odpověď, tu obnovu tam nemám, štřím místo a teď se to nevyplatilo
. Ale dneska postupně zjišťuju, že se vlastně nic zásadního nevymazalo, jenom mé osobní nastavení vzhledu, výchozí programy atd... tak sice všechno znova, ale naštěstí nic instalovat nemusím. Doufám.
Akorát k tomu novému účtu, ten jsem teda založil, ale nikde tam nemůžu nastavit tu rodičovskou ochranu, nikde mi to nic nenabízí, mám xp , tak nevím jestli to tam jde

Akorát k tomu novému účtu, ten jsem teda založil, ale nikde tam nemůžu nastavit tu rodičovskou ochranu, nikde mi to nic nenabízí, mám xp , tak nevím jestli to tam jde
sry myslel sem ze Rodicovska kontrola je uz od XP ale splet sem se
existujou i programy kery dokazout to samy ale nemam s nima skusenosti ... skus zagooglit urcite se nakej vhodnej najde
existujou i programy kery dokazout to samy ale nemam s nima skusenosti ... skus zagooglit urcite se nakej vhodnej najde
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jo díky, zkusím se ještě někoho zeptat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-