hormon & Stene:
Nutit kritika, aby ukázal svůj web, nepovažuji za relevantní argument. Přijdete-li do restaurace a jídlo bude hnusné, také asi nebudete akceptovat kuchařovy komentáře „Tak mi, milej zlatej, ukažte, co jste kdy sám uvařil, že mi do toho tak blbě kecáte“ (a dalších podobných příkladů by se našla spousta).
Mimochodem – teď jsem si uvědomil, že vlákno patří do jiné sekce; Tomina se neptal na konkrétní „technologický problém“, nýbrž si nechal web hodnotit celkově. Proto přesouvám.
WEB: Prosím o kritiku mého projektu Vyřešeno
Re: WEB: Prosím o kritiku mého projektu
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Pánové, já se nebojím, ale vy jste tak tupí, že jen nadáváte a ani mé příspěvky nečtete. Jelikož kdyby jste je četli, věděli byste, že jsem dva neživé odkazy na svoje dva weby již dávno v tomto tématu publikoval. Ale mozek Vám to asi viditelně nebere a proto raději ihned urážíte a opovrhujete mnou. Měli byste se zamyslet a vzít si příklad například z Myloše, který to v jeho příspěvku popsal velice krásně...
"Přátelství postavené na virtuálních identitách je jen šidítko, kterým ukájíme vlastní duše trpící více či méně syndromem osamělosti."
Re: WEB: Prosím o kritiku mého projektu Vyřešeno
Ty nezive odkazy jsem opravdu prehledl a za to se omlouvam, ale jestli tady nekdo opovrhuje a urazi tak ses to prave ty tím svým poslednim prispevkem. Co se tyce tve kritiky, která je podle me opodstatnena a ja osobne naprosto souhlasim s tim, ze se tim clovek nejvic nauci, mozna to bylo i smyslem zalozeni tohoto tematu, ale my se tu nebavime o obsahu tve kritiky, ktery v podstate dava uzitecne rady, ale jde o hrubou formu jakou to prezentujes. P.S. To, ze jsem chtel ukazku neceho tveho nebylo mysleno nijak utocne, akorat me zajimalo, jakze to ma teda vypadat )
HP compaq nx8220, Intel Pentium M 1.73 (2MB FSB533) GHz, 1,5 GB RAM, WDC 140 GB 5600, ATI Mobility Radeon X600, Windows XP Pro SP3
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přátelé velmi si vážím všech názorů, protože co člověk, to úplně jiný úhel pohledu na věc. Co se týká obsahu stránek, rozhodně se změní, to vím jistě, fotografie budou jiné, kvalitnější a samozřejmě datově menší. Toto je prvotina, takže se chyby najdou..
Co jsem ale pochopil, doporučíte mi stáhnout si nějakou šablonu na vzhled ano ? Mě osobně se třeba tento design líbí, setkal se s velmi dobrou odezvou i u vícero lidí, samozřejmě, že se s konkurencí nesrovnávám, jen jsem podotkl, že jejich myšlenka s nafocenými holkami obtočené párky je více, než nevhodná. A o co hlavně jde, je cena. Vidím kolem sebe spoustu firem, pro které není problém udělat web pomocí nějakého programu a ten prodávat za 40 a více tisíc..
Co jsem ale pochopil, doporučíte mi stáhnout si nějakou šablonu na vzhled ano ? Mě osobně se třeba tento design líbí, setkal se s velmi dobrou odezvou i u vícero lidí, samozřejmě, že se s konkurencí nesrovnávám, jen jsem podotkl, že jejich myšlenka s nafocenými holkami obtočené párky je více, než nevhodná. A o co hlavně jde, je cena. Vidím kolem sebe spoustu firem, pro které není problém udělat web pomocí nějakého programu a ten prodávat za 40 a více tisíc..

hormon píše:Ty nezive odkazy jsem opravdu prehledl a za to se omlouvam, ale jestli tady nekdo opovrhuje a urazi tak ses to prave ty tím svým poslednim prispevkem. Co se tyce tve kritiky, která je podle me opodstatnena a ja osobne naprosto souhlasim s tim, ze se tim clovek nejvic nauci, mozna to bylo i smyslem zalozeni tohoto tematu, ale my se tu nebavime o obsahu tve kritiky, ktery v podstate dava uzitecne rady, ale jde o hrubou formu jakou to prezentujes. P.S. To, ze jsem chtel ukazku neceho tveho nebylo mysleno nijak utocne, akorat me zajimalo, jakze to ma teda vypadat )
To, že jsi napsal, že se bojím ukázat moje weby je pro mne urážkou. Pokud ses omluvil ty, omlouvám se i já

Tomina píše:Co jsem ale pochopil, doporučíte mi stáhnout si nějakou šablonu na vzhled ano ? Mě osobně se třeba tento design líbí, setkal se s velmi dobrou odezvou i u vícero lidí, samozřejmě, že se s konkurencí nesrovnávám, jen jsem podotkl, že jejich myšlenka s nafocenými holkami obtočené párky je více, než nevhodná. A o co hlavně jde, je cena. Vidím kolem sebe spoustu firem, pro které není problém udělat web pomocí nějakého programu a ten prodávat za 40 a více tisíc..
Nezlob se, ale myslíš si, že tohle, co máš, je vhodné pro řeznictví?
Navíc nevím, ale web za 40. tisíc si představuji jinak. Pokud to skutečně maj za tolik, tak neumí obchodovat a našli si někoho, kdo je slušně ošulil...
Ale s těmi slečnami, ne že by se mi nelíbily, ale máš pravdu

"Přátelství postavené na virtuálních identitách je jen šidítko, kterým ukájíme vlastní duše trpící více či méně syndromem osamělosti."
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mohu sem hodit weby od jedné firmy + ceny, myslím si, že by řada z vás padla na zadek, kolik si účtují. A proč ? Jednoduše, lidé se v tom zkrátka nevyznají.
Obsobně si myslím, že vzhled, který mám nemá zapadat do kontextu s řeznictvím..je to prostě šablona..nic víc..nejsem grafik..
Obsobně si myslím, že vzhled, který mám nemá zapadat do kontextu s řeznictvím..je to prostě šablona..nic víc..nejsem grafik..

Jasně
Ale dá se najít i lepší. Existují milióny šablon, když budeš hledat, najdeš
S tou cenou tomu věřím. Jednou jsem viděl blbé nainstalování (pouze instalaci) za 1500 Kč <- neuvěřitelné...

S tou cenou tomu věřím. Jednou jsem viděl blbé nainstalování (pouze instalaci) za 1500 Kč <- neuvěřitelné...
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pokud mám hodnotit tominův web, není to špatné, dám známku 3. Když jsem začínal, měl jsem podobné stránky. Chce to jen zapracovat na grafice, jako na sladění barev, kvalitě a pozicích. Obsah nemůžu komentovat, když do něj nemohl sám zasáhnout. Galerie je doopravdy z fotek o moc velké velikosti!! Ale koukejte komu ležela v žaludku kritika,
Atsorovi. 

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mr. Atsor, nevím proč, ale graficky mi ty tvé stránky připomínají e-stranky. Jinak po návštěvě tvého webu bych si absolutně nic neodnesl - možná návod na registraci u webu comehere.cz :)
Nechci tě nějak urazit, ale nelíbí se mi to. Dvě ikony na validitu a jejich špatný umístění, nekvalitní rozpytý obrázky, zubatý hrany, zastaralý přechody, ta "abstrakce" v hlavičce se tématově nehodí, nepřehlednost v textu, ... Pokud se ti to líbí, tak máš asi o hodně rozdílný grafický cítění než já. PEACE 

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tommy4 o jakým webu teď mluvíš?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek