Mám takový dotaz. Potřeboval bych udělat reinstalaci XP pro eng asi SP3 (ne čistou instalaci) - to není problém, ale nemám origo cd XP pro eng(kde stáhnout?) z kterého to bylo instalováno a neznám aktivační key. (bude třeba při reinstalci?)
Na štítku dole je jen key s Visty takže asi downgrade NA XP.
Problém je v tom,že systém když začne bootovat (asi tak 3s) a pak hned padne do modré obrazovky.
(skoušel se tam acronis home 2009 a Acronis Disk Director Suite 10) a po odinstalováni a restartu už to nenajelo asi něco vzalo při odinstalaci.
Jak reinstaluji XP bez média? (Downgrade z Visty)*
Jak reinstaluji XP bez média? (Downgrade z Visty)*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 10 říj 2009 18:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „REINSTALACE XP“. Dále – za interpunkcí se dělají mezery (zlozvyk ze SMS), líp se to čte.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „REINSTALACE XP“. Dále – za interpunkcí se dělají mezery (zlozvyk ze SMS), líp se to čte.
Re: REINSTALACE XP
Pokud nemáš originál tak tady řešíš warez a porušuješ pravidla fóra. Hledej na warez fórech. Každopádně je lepší čistá instalace než reinstall na starý systém pokud ti nejde o zachování dat.
Žaden warez je to origo,jak už jsem psal ,je to downgrade s Vist Ultimate na XP(já jsem to nedělal).Jen mně zajímá jestli bude třeba při reinstalaci ten key jak u čisté instalaci.
Udělal bych čistou instalaci ale jedná se mi o soft co tam mám nainstalovaný.
Udělal bych čistou instalaci ale jedná se mi o soft co tam mám nainstalovaný.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dostaneš se do nouzového režimu? Zpravidla klávesa F8. Pokud ano, podívej se do správce zařízení, zda tam není někde ? nebo ! - značí problém s ovladačem. Další možnost v nouzovém režimu je spustit kontrolu systémového disku s opravou případných chyb. Kontrola naběhne až po restartu. Mohlo by to pomoci řešit problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Jak reinstaluji XP bez média? (Downgrade z Visty)*
Np problém je v tom,že ať zadám nouzák,poslední funční atd,atd tak to do 4s při bootování spadne do modré obrzovky.Jinak
Check Disk jsem spustil nic nenašel,neopravil.
Check Disk jsem spustil nic nenašel,neopravil.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3559
-
od aloe
Zobrazit poslední příspěvek
27 čer 2024 22:18