tak jsem zkusil jen to ze mam v grafice zapojenej jen 6pin ze zdroje a dela to to same jako kdyz mam i tu redukci(takze si myslim ze ta redukce nefunguje a nebo je to fakt tim zdojem).cca po 10min hrani se obraz sekne cca na 1.5vteriny a pak se to seka casteji a casteji az se rozhodi textury.Co zdroje Redstar 500W ten by stacil?
Tu značku neznám, asi nepatří k těm ověřeným zkušenostmi uživatelů. Ověřené zkušeností jsou mezi jinými zdroje značky např. Seasonic, Fortron, Corsair a další. Nejprve si udělej kalkulaci, jak výkonný zdroj potřebuješ a nezapomeň na rezervu a pak vybírej co kapsa dovolí. Dobrý zdroj ušetří mnoho problémů s PC.
Edit: Mrknul jsem se na zdroj Redstar, ale nedoporučuji jej. Je hlučný a má mizernou účinnost.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
RedStar nebrat, to by sis moc nepomohl. Ke zmíněným značkám dodám ještě Enermax, be quiet!, Tagan. Jinak GTX 275 si v zátěži těch 300W vezme, čili zdroj ber raději nějaký 550W+
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Ahoj na techpowerup AMD Radeon RX 9070 a AMD Radeon RX 9070 XT mají být v prodeji od 24 ledna a nVidia GeForce rtx 5080 a nVidia GeForce rtx 5090 a nVidia GeForce rtx 5090 D mají být v prodeji od 30 ledna.
Na Alze už mají informace jen pro nVidia...
Poslední příspěvek
Hardwarove chyby to byt nemohou, prodejci uz maji karty ve skladech. Jak by vyresili hardwarove chyby karet, co uz jsou davno vyrobene?
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...
Co moze sposobovat to, ze ak sa hybem doprava / dolava tak nevidim v hre nazvy priser alebo nazov nejakeho hraca, pretoze sa to rozmazuje? Netusim co to moze byt a som z toho uz na nervy. Ked letim alebo idem dopredu, tak vsetko vidno fajn, ale...