Nainstalování hardwaru

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

SwifJan
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nainstalování hardwaru

Příspěvekod SwifJan » 24 črc 2006 20:01

:roll: Pro El Diabla: Komunkační port COM4 jsem odinstaloval,stáhl jsem si verzi PC Suite pro Nokii a připojil kabel CA 42 do USB portu.A zase nic,jako by tam ten kabel vůbec nebyl.Neukázalo se ani "nalezen nový hardware".Měli jsme výpadek na internetové síti,tak jsem emohl dříve napsat.Jan

Reklama
seitec
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod seitec » 24 črc 2006 20:57

a porad mas zlutej vykricnik? zkus tam dat aktualizovat ovladace
:)

SwifJan
nováček
Stav:

nainstalování hardwaru

Příspěvekod SwifJan » 24 črc 2006 21:07

:roll: Vykřičník zmizel spolu s COM4.Jan

seitec
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod seitec » 24 črc 2006 21:10

ok zkusime to uplne odznovu. dej tam cd s ovladaci, pak restartuj comp a zapoj tam kabel.
:)

SwifJan
nováček
Stav:

nainstalování hardwaru

Příspěvekod SwifJan » 24 črc 2006 21:30

:roll: Ještě jsem zapoměl napsat,že ve správci souborů mám u kolonky "dalšlí zařízení"žlutý otazník a nápis USB-UART Tx Line. Po rozbalení je nápis "Stav zařízení.Ovládače tohoto zařízení nejsou nainstalovány (kód 28)Chcete-li znovu nainstalovat ovladače tohoto zařízení,klepněte na tlačítko,přeinstalovat ovládač.Namůže to být chyba v tom USB portu?Jan

SwifJan
nováček
Stav:

Nainstalování hardwaru

Příspěvekod SwifJan » 24 črc 2006 21:56

:roll: Nemám CD s ovládači,ale PC Suite je program,na kerý mě přiložené CD pouze odkazuje a ten už má ovládače v sobě,včetně driverů.A zkoušel jsem to i s restartem a nic.Než jsem nainstaloval PC Suite,,tak jsem zapojil kabel a tam to asi vzniklo.Počítač nevěděl,kam nový hardware umístit a od té doby mi to nejde.Jan

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: nainstalování hardwaru

Příspěvekod El Diablo » 24 črc 2006 22:02

SwifJan píše::roll: Ještě jsem zapoměl napsat,že ve správci souborů mám u kolonky "dalšlí zařízení"žlutý otazník a nápis USB-UART Tx Line. Po rozbalení je nápis "Stav zařízení.Ovládače tohoto zařízení nejsou nainstalovány (kód 28)Chcete-li znovu nainstalovat ovladače tohoto zařízení,klepněte na tlačítko,přeinstalovat ovládač.Namůže to být chyba v tom USB portu?Jan

To bude ono zkus to odstranit (odinstalovat) a restartovat mělo by se to najít znovu. Ještě si taky pročti manuál u některých zařízení se musí nainstalovat nejdříve ovladače a teprve potom připojit kabel (zařízení)!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

SwifJan
nováček
Stav:

problémy s hardwarem

Příspěvekod SwifJan » 01 srp 2006 11:39

:roll: Pro El Diabla:Díky za radu,hardware jsem odinstaloval,ale nemohu ho nikam umístit.U programu PC-Suite je už driver nainstalován a když potom připojím kabel tak nevím,na co mám nově nalezený hardware odkázat.?U přiložené diskety byl pouze návod,že si mám stáhnout PC-Suite.Jan

Zpět na “Problémy s hardwarem”