uzamknutí nebo uložení plochy Vyřešeno
uzamknutí nebo uložení plochy Vyřešeno
Ahoj dá se ve Vistách uzamknout nebo uložit umístění ikon na ploše? používám klonování monitoru a když vypnu druhý monitor, tak se mi ikony rozhážou. dík za pomoc
Re: uzamknutí nebo uložení plochy
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
jo ale kde to najdu? nebo kde je to v xp?
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Připravíme si cement, písek, vodu a štěrk. Pro jednodušší přípravu můžeme použít univerzální poměr na tři lopaty písku dáme jednu lopatu cementu (na 1 m3 budeme potřebovat asi 180 až 240 kg cementu). Při míchání nejdříve odměříme potřebné množství směsi písku a štěrku. Uprostřed hromady upravíme dolík pro cement. Cement přikryjeme tenkou vrstvou štěrkopískové směsi, aby se nerozprašoval, a pak směs mícháme tak, že hromadu přehazujeme lopatou na vedlejší místo. Obsah lopaty pěkně převracíme, aby se směs dobře promísila. Tak přehazujeme směs "nasucho" tolikrát aby se dobře promísila.. Potom ji pomalu vlhčíme kropicí konví a opět přehazujeme "namokro". Vody přidáváme opatrně tolik, aby měla směs asi vlhkost syrové vykopané zeminy.
Věř, že pak už už s tím nehneš..
Ne, sry za OT, nedalo mi to.
Na uložení a následné obnovení budeš muset použít nějaký soft, je jich hromada, tkž jen namátkou třeba Desktop Item Position Saver Utility, popř. Desktop Restore nebo DesktopSave..
Pevné uzamknutí ve Vistách myslím, že není. Ale možná by to šlo udělat přes registry.
Věř, že pak už už s tím nehneš..

Na uložení a následné obnovení budeš muset použít nějaký soft, je jich hromada, tkž jen namátkou třeba Desktop Item Position Saver Utility, popř. Desktop Restore nebo DesktopSave..

Pevné uzamknutí ve Vistách myslím, že není. Ale možná by to šlo udělat přes registry.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Folkmy píše:jo ale kde to najdu? nebo kde je to v xp?
Copak neumíš číst? Dal jsem ti odkaz na svůj příspěvek, ve kterém je ke stažení udělátko na tuto fixaci. Součástí archivu (což je pod přílohou v onom příspěvku výslovně uvedeno) je text, ve kterém je ten postup patřičně popsaný.
Takže se vrať na můj předchozí příspěvek a klikni na odkaz.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
To myloš: sorry nevšiml jsem si
To skype: díky Desktop Item Position Saver Utility funguje
To skype: díky Desktop Item Position Saver Utility funguje
Naposledy upravil(a) Folkmy dne 16 říj 2009 12:59, celkem upraveno 1 x.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdyžtak sPyKe..
Ano, jasně že funguje. Jde spíš o to, jestli ti vyhovuje. Jinak není zač, pokud je to vše, označ příspěvek za 'vyřešený'

Ano, jasně že funguje. Jde spíš o to, jestli ti vyhovuje. Jinak není zač, pokud je to vše, označ příspěvek za 'vyřešený'

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
promiň jsem to blbě přečetl :-))))))
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”