ATI Radeon x1600 series
ATI Radeon x1600 series
som uplny laik co sa tyka pc ale aj tak som sa pokusila zapojit do mojho pc graficku kartu ATI Radeon x1600 series lebo ako mi bolo povedane mala som len nejaku zakladnu a pri nej mi isli hry dost pomaly,,,lenze teraz mi nejdu skoro vobec,,hra sa nacita a po par sekundach sekne cely pc...prosim vas poradte mi kde som urobila chybu????ovladac som stiahla z netu
ZVada
-
- Pohlaví:
Re: ATI Radeon x1600 series
Ahoj, a copak jsi stáhla za ovladače, jsou sprvné a nainstalované?
hmmm vyhladala som to v googli,,na stranke ATI Catalyst ..dala som graficke karty a tento typ
ZVada
ano ,,presne odtial som stiahla ten ovladac..mam win xp-prof,,tam som klikla na radeon a dalej na x1600..stiahla som nieco ako:Option 1 - Full Software Suite.......Description:
Package Includes:
Display Driver
Catalyst Control Center
WDM Drivers
Package Includes:
Display Driver
Catalyst Control Center
WDM Drivers
ZVada
-
- Pohlaví:
Konečně jsem se dopracoval /padá nám tu proud/. Zkus tyto ovladače Tyto.
Ale tam to vyžaduje následující Net Framework.
Ale tam to vyžaduje následující Net Framework.
-
- Pohlaví:
Promiň že píšu tak zmateně, ale vypadává proud i internet. Takže:
1/ Odinstaluj ty ovladače
2/ Nainstaluj Net Framework
3/ Nainstaluj ty ovladače ze Slnečnice.cz
1/ Odinstaluj ty ovladače
2/ Nainstaluj Net Framework
3/ Nainstaluj ty ovladače ze Slnečnice.cz
snad nebude este aj prud proti mne :-))dost co sa pc skriepi somnou:-)))))),,,,,,,,,,,,,dobre idem skusit :-) uz som sa aj chcela opytat ci nemam ten svoj odinstalovat ale uz je tu aj odpoved tak idem na to:-)
ZVada
nooo tak prave som zistila ze som riadna lama
( taze skusila som ako si mi radil ale najprv mi nechcelo spustit net fram.. a potom som odinstalovala ovladac a baaaac ,,pohorela som na celej ciare:-((( vzdavam to!necham to na niekoho co sa vyzna do toho,,,ked som stiahla ten ovladac co si mi ty poradil tak mi vyhodilo hlasku zevraj nenaslo ten typ driveru,,ale ja ho tam mam urcite
(no nic,,pockam si kym mi to niekto nenaistaluje....aj tak ti dakujem za rady :-))

ZVada
-
- Pohlaví:
- PC dukladne procisti
- odinstaluj co jsi tam pravdepodobne spatne instalovala, a PC procisti od zbytku starych zaznamu v registrech
- pouzit Ccleaner http://www.ccleaner.com/download
(navod (v nastaveni nic nemenis, jen pouzijes cisteni PC-smetak od docasnych a zbytecnych souboru a Pc-registry na vycisteni registru/mozku komplu): viewtopic.php?f=70&t=5130)
- ovladace na ATI:
> Stare ovladace nemusis odinstalovat, ...stahnes nove CCC Catalyst Control Center (obsahuji i Display Drivers) a instalujes:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
V levo: Catalyst Drivers >ATI Radeon Video Card Drivers >zobrazi se nabidka k jednotlivych systemum >ATI Catalyst™ version x.x (ta posledni) downloads - Full Catalyst Software Suite (Recommended) >vyber system >stahni / instaluj. RESTARTUJ.
Drive se musela aktualizace pro CCC instalovat zvlast, nyni staci stahnout tento balik a vyistaluje se cely CCC i aktualizace ATI grafiky.
Stare ovladace se automaticky prepisi, ..ale (Pozor: ne ve slozce Program Files - ATI ! tam nic delat nebudes) ...ale jen na na disku C: (podle konkretni tve instalace), je slozka ATI a v ni podslozka Support, a v ni mas momentalne nejakou verzi ovladacu. Po instalaci se v teto slozce ATI - Support, zobrazi slozka prave instalovanych ovladaceu.
Takze tam budes mit napriklad; 8-0 vista_dd_cc (stare, pripadne i jine starsi), a nove instalovena 9-2 vista_dd_cc (cislo zalezi podle akrualnnosti a cisle posledni verze) ...a tak slozku od starych ovladacu smazes a nechas si tam jen tu aktualni.
Je to slozka, kam se po instalaci 'rozbali' instalacni balik, a ten je nutne manualne odstranit, protoze zatimco ovladace se automaticky prepisi na aktualni verzi, tak tato slozka tam zustava. Ma cca 40 MB, je tedy dost velka a hlavne zbytecna, aby v PC zustavala.
Jeslti nevis 'kde a co' x-krat se ujisti, ze je to ono, nikoli v sekci Program Files>ATI (tam nic mazat nesmis), ale samostatna slozka primo na disku C:\ATI.
- NET Framework
- je instalovan jako soucast aktualizaci Windows - NET Framework 3.5 Service Pack 1 (a s tim potom souvisi zalezitost, ktere se pridava do rozsireni mozilly a kolem ceho je nyni zmatek, ze pry microsoft to implantoval do mozilly bez povoleni a tak to mozilla jako doplnek zakazala - coz te ale nemusi zajimat)
- jesltize neni NET Framework v seznamu tvych aktualizaci, misi se doinstalovat (klikni Aktualizace a v leve casti okna >Historie aktualizaci a tam se podivaj, zda tam je, - pripadne se podvivej C >Windows >Microsoft.NET >Framework >zda je instalovan)
- neni-li instalovan: http://msdn.microsoft.com/cs-cz/netfram ... us%29.aspx /
nebo http://www.stahuj.centrum.cz/vyvojove_n ... framework/
- odinstaluj co jsi tam pravdepodobne spatne instalovala, a PC procisti od zbytku starych zaznamu v registrech
- pouzit Ccleaner http://www.ccleaner.com/download
(navod (v nastaveni nic nemenis, jen pouzijes cisteni PC-smetak od docasnych a zbytecnych souboru a Pc-registry na vycisteni registru/mozku komplu): viewtopic.php?f=70&t=5130)
- ovladace na ATI:
> Stare ovladace nemusis odinstalovat, ...stahnes nove CCC Catalyst Control Center (obsahuji i Display Drivers) a instalujes:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
V levo: Catalyst Drivers >ATI Radeon Video Card Drivers >zobrazi se nabidka k jednotlivych systemum >ATI Catalyst™ version x.x (ta posledni) downloads - Full Catalyst Software Suite (Recommended) >vyber system >stahni / instaluj. RESTARTUJ.
Drive se musela aktualizace pro CCC instalovat zvlast, nyni staci stahnout tento balik a vyistaluje se cely CCC i aktualizace ATI grafiky.
Stare ovladace se automaticky prepisi, ..ale (Pozor: ne ve slozce Program Files - ATI ! tam nic delat nebudes) ...ale jen na na disku C: (podle konkretni tve instalace), je slozka ATI a v ni podslozka Support, a v ni mas momentalne nejakou verzi ovladacu. Po instalaci se v teto slozce ATI - Support, zobrazi slozka prave instalovanych ovladaceu.
Takze tam budes mit napriklad; 8-0 vista_dd_cc (stare, pripadne i jine starsi), a nove instalovena 9-2 vista_dd_cc (cislo zalezi podle akrualnnosti a cisle posledni verze) ...a tak slozku od starych ovladacu smazes a nechas si tam jen tu aktualni.
Je to slozka, kam se po instalaci 'rozbali' instalacni balik, a ten je nutne manualne odstranit, protoze zatimco ovladace se automaticky prepisi na aktualni verzi, tak tato slozka tam zustava. Ma cca 40 MB, je tedy dost velka a hlavne zbytecna, aby v PC zustavala.
Jeslti nevis 'kde a co' x-krat se ujisti, ze je to ono, nikoli v sekci Program Files>ATI (tam nic mazat nesmis), ale samostatna slozka primo na disku C:\ATI.
- NET Framework
- je instalovan jako soucast aktualizaci Windows - NET Framework 3.5 Service Pack 1 (a s tim potom souvisi zalezitost, ktere se pridava do rozsireni mozilly a kolem ceho je nyni zmatek, ze pry microsoft to implantoval do mozilly bez povoleni a tak to mozilla jako doplnek zakazala - coz te ale nemusi zajimat)
- jesltize neni NET Framework v seznamu tvych aktualizaci, misi se doinstalovat (klikni Aktualizace a v leve casti okna >Historie aktualizaci a tam se podivaj, zda tam je, - pripadne se podvivej C >Windows >Microsoft.NET >Framework >zda je instalovan)
- neni-li instalovan: http://msdn.microsoft.com/cs-cz/netfram ... us%29.aspx /
nebo http://www.stahuj.centrum.cz/vyvojove_n ... framework/
tak som sa to pokusila urobit ako si mi poradil,,takze NET fram.. mam v pc nainstalovane,,,,aj som odinstalovala programy ktore som stiahla a precistila tiez CC...stiahla som ovladac a po instalacii mi zase vyhodilo tu hlasku
SEVERE:
Setup did not find a driver compadtibile with your current hardware or operating system.Setup will now exit.
takze ja uz fakt neviem kde robim chybu
(
SEVERE:
Setup did not find a driver compadtibile with your current hardware or operating system.Setup will now exit.
takze ja uz fakt neviem kde robim chybu

ZVada
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 9262
-
od AirCrew