Vážená paní, vážený pane
Tímto vás zvu na přátelské posezení Uživatelů diskusního fóra PC-Help.cz u Plzeňského moku a k nezávazné debatě nejen o IT technologiích.
Setkání je zamýšleno především jako regionální ale pevně doufám že třeba „kucí“ z Prahy slůvku regionální natrhnou prdku a dostaví se v hojném počtu.
Kde: Herna Sport bar Dům kultury Americká 49 Plzeň
Kdy: Středa 28.10.2009
Čas: Bude předmětem hlasování
Doplňující info k místu:
Pivo: Gambrinus 10 19,-Kč, Gambrinus 12 24,-Kč
Wifi free: Ano a můžete se pochlubit se svým notebukem popř nám na něm ukázat své oblíbené fígle.
Jiná zábava než kecání s přáteli o IT: Karambol, Šipky, Fotbálek, Zírání na sportovní přenosy, Jukebox,
Nejbližší teplé jídlo: Pizza Papa Cipolla též Americká 49 a můžem si ji objednat a přenést do herny.
Neplacené parkování pro motorizované účastníky: Je vyznačeno na celkové mapě vjezd z Denisova nábřeží a uhnout těsně před závorou vjezdu zásobování OD TESCO.
My Plzeňáci říkáme že zaparkujete v díře mezi OD Tesco a Kulturákem.
Pokud se nechcete jen bavit IT amatéry a poznat Plzeň i jinak přijeďte dřív a můžete využít slev na některé vstupy viz. http://akce.plzen.eu/2009_28rijna
Odpovědi na vaše proč a to je debil:
Ve středu se zbláznil ne? O nikoli moji rádcové je to státní svátek a většina z Vás má volno. Navíc se dá předpokládat že si budete na čtvrtek a pátek brát dovolenou takže proč ne ve středu.
Tak narychlo asi upad? Víte když sem se snažil před několika lety dostrkat uživatele PC-Help k nějaké podobné akci jeden chtěl tak a druhý onak nedokázali jsme se domluvit. Takže hurá akce je asi to nejlepší co vás může holomci potkat. Buď můžete a chcete a nebo si seďte doma u svého PC.
Ježíš proč nás zve do hospody kde se nevaří? Holomci výhodná poloha vůči vlakovému nádraží a výhoda takřka domácího prostředí (pro mne) takže vím kam vás zvu a dál možnost zabavit se i jinak než kecáním a chlastáním.
Srdečně zve Honza Pašek
Uzávěrka přihlášek v pondělí a přihlásit se můžete zde v této diskusi
Regionální setkání Uživatelů PC-Help Plzeň 28.10 Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Regionální setkání Uživatelů PC-Help Plzeň 28.10
- Přílohy
-
- Info.rar
- (338.98 KiB) Staženo 10 x
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 20 říj 2009 22:38, celkem upraveno 2 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Regionální setkání Uživatelů PC-Help Plzeň 28.11
Je to 28.11. nebo 28.10.?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Regionální setkání Uživatelů PC-Help Plzeň 28.10
Prosím je to nyní v Říjnu omlouvám se opraveno nějak mi uklouzl prstík.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Honza píše:Víte když sem se snažil před několika lety dostrkat uživatele PC-Help k nějaké podobné akci jeden chtěl tak a druhý onak nedokázali jsme se domluvit.
Takže jsme tam párkrát poseděli. Pokud bude čas, chuť a nálada zastavim se zas. Ale max do sedmi, pak mi jede poslední bus dom.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám to blíž do Dresdenu než do Plzně, čili opravdu ne. Kdyby se to někdy pořádalo v Praze, dalo by se o tom uvažovat.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Chlape ty jsi nezmar
Moc rád bych, ale nevím. Bohužel, respektive naštěstí, mám poslední dobou moc práce a musím navíc nahradit přes šedesát hodin práce z mínus konta vzniklého začátkem roku, kdy nebylo do čeho píchnout. Z toho důvodu nehrozí dovolená po svátku
Jestli se mi povede sehnat někoho, kdo by mě svezl, abych nemusel sedět u Birela, tak bych na pár kousků přijel. Ještě se kouknu po nějakém ubytování v okolí
Každopádně si případnou účast nechám, jako nemilé překvapení pro účastníky ve stylu "Možná přijde i kouzelník" 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Pro mne je to moc daleko, ale držím palce ať se to vyvede, dejte si jedno za mne. 

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
MNo zatím to vypadá dej si pivko a my možná přídem jsem zvědav na další vývoj.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bejt to za ten měsíc, tak bych přijel, ale jelikož sem chudej student, tak bych s váma dal možná tak pár Birrelů, ale neměl bych se tam jak dostat...benzín je drahej 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pro východočecha je to kus cesty, tak lituji.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
MNo tak zatim i semnou jsme podle hlasování 4 jsem zvědav kdo to vlastně příde a jak se najdem.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Třeba poznávací znamení - logo tohoto fóra vytištěné v decentní velikosti (max vizitka) a přišpendlené někde na oděvu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”