Poraďte mi nějaký dobrý WYSIWYG editor HTML.*
Poraďte mi nějaký dobrý WYSIWYG editor HTML.*
ahoj chtel sem se zeptat jestli nekdo neznate nejaky hodne dobry Html editor pouzival sem microsoft frontpage ale ted mam office 2007 a nemam ho tam tak jestli by ste neznali nejakej ve kterym vlastne vidim tu stranku a edituju primo ji a ne jenom html kod diky pokud to tu uz nekde je tak se omlouvam
Naposledy upravil(a) Myloš dne 23 říj 2009 17:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „www editor“.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „www editor“.
Re: Poraďte mi nějaký dobrý WYSIWYG editor HTML.*
ja doporučuju pspad editor je fakt dobrej máš tam např i css php atd.
Vyzkoušej něco z tohohle: http://www.stahuj.centrum.cz/vyvojove_n ... g_editory/ a vyber si, co ti bude nejvíc vyhovovat.
Sám to nepoužívám (píšu kód), ale odkoukáno z cizích názorů bude k nejlepším patřit NVU. Ale možná mě tu někdo vyvede z omylu.
kiblik1:
PSPad je vynikající, sám ho používám, ale ivosidlik není cílovou skupinou – kdybys pozorně četl, tak víš, že nechce editovat kód, ale chce WYSIWYG editor
Sám to nepoužívám (píšu kód), ale odkoukáno z cizích názorů bude k nejlepším patřit NVU. Ale možná mě tu někdo vyvede z omylu.
kiblik1:
PSPad je vynikající, sám ho používám, ale ivosidlik není cílovou skupinou – kdybys pozorně četl, tak víš, že nechce editovat kód, ale chce WYSIWYG editor
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
PSPad neni WYSIWYG.
Mezi nejlepší wysiwig editory patří Nvu a je navíc free.
Mezi nejlepší wysiwig editory patří Nvu a je navíc free.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
diky za radu stahl sem si ten NVU omlouvam se za spatny nadpis ja vedel ze to neni html editor ale za zadnou cenu sem si nemohl vzpomet jak se to cele menuje 

nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Perfektní je, již zmíněný, NVU a nebo Web Builder, ale ten asi není free
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A nebo nástupce Nvu jménem KompoZer. Nvu se totiž přestalo vyvíjet ve verzi 1.0 a KompoZer je jeho nástupce.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 12230
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 09:00
-
-
Kdo umí číst kód HTML? Doladit jednu podmínku. Příloha(y)
od Minapark » 06 led 2025 09:21 » v Programování a tvorba webu - 22
- 10007
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:54
-
Zpět na “Programování a tvorba webu”