Dobrý večer,
mám disk o celkové kapacitě 298 GB, který je rozdělen na:
WinRE - 11,72 GB, Systém (C:) - 137,76 GB, Data (F:) - 94,31 GB, Nepřiřazeno 54,30 GB, viz soubory jpg. A problém je právě v nepřiřazené kapacitě 54,30 GB, kterou bych rád využil a přiřadil do systému (C:), který by po spojení měla 192,06 GB.
Vím, že to určitě půjde, ale nevím jak. Proto prosím o pomoc a popis postupu.
Děkuji.
Mám na disku nepřiřazené místo. Půjde s něčím spojit?* Vyřešeno
Mám na disku nepřiřazené místo. Půjde s něčím spojit?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 24 říj 2009 20:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Správa disku“. To je u tebe popis problému, plantážníku?
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Správa disku“. To je u tebe popis problému, plantážníku?
Re: Mám na disku nepřiřazené místo. Půjde s něčím spojit?*
První disk: S céčkem takhle jak je spojit nepůjde, protože mezi ním a céčkem leží F. Buď to místo spoj s efkem, nebo nejprve efko přemísti na konec disku, a teprve pak to prázdné místo můžeš spojit s céčkem.
Na druhém disku tento problém není.
Každopádně na to budeš potřebovat nějaký nástroj, například http://www.slunecnice.cz/sw/easeus-partition-manager/
Na druhém disku tento problém není.
Každopádně na to budeš potřebovat nějaký nástroj, například http://www.slunecnice.cz/sw/easeus-partition-manager/
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zrovna dneska jsem za stejným účelem použil Paragon Partition Manager Professional 9.0, narozdíl od EASESu je placený, ale umí toho také znatelně více.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
To já před chvílí použil k podobnému účelu přesun souborů na externí disk, zrušení jedné partition a vytvoření nové (součet té původní + prázdné místo) – nešlo to spojit, přestože prázdné místo sousedilo, protože ta původní se hlásila jako aktivní. Naštěstí to nebyl systém. Inu co nejde silou, jde ještě větší silou, resp. kladivem…
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Bylo by možné napsat přesnější popis spojení.
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud by se jednalo o program EASEUS, tak jej nainstaluj, spusť, vyber disk, který chceš rozšířit o to nealokované místo a dej move/resize a posuvníkem roztáhni velikost na celé nealokované místo a ok. Pak jen Apply a čekej na výsledek
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Mám na disku nepřiřazené místo. Půjde s něčím spojit?* Vyřešeno
memphisto moc děkuji za pomoc, díky tobě problém vyřešen. 

Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5904
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2113
-
od windroid2
16 pro 2024 13:53
-
-
- 8
- 3238
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3187
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 1966
-
od Jirka88