VGA misto Nvidia
VGA misto Nvidia
Hoj,mam VELKY problem ... Mam fungl novej PC a hral sem hru Crysis a spadl mi monitor a napsal (ovladace zobrazeni prestal pracovat a byl uspesne obnoven ) tim to zacalo tak sem restartoval PC a najednou kdyz dam ve OS Vista 64bit uvitaci centrum tak tam nevidim jako drive GRAFIKA-Nvidi GeForce 8800 GTX ale jenom VGA...... a pres celej displej mam modre cary .... NEVITE CO STIM DIKY MOC (a jestli mi nekdo chce jenom napsat ze mi odchazi Grafika tak to je podle mne asi nemozne kdyz je to FUNGL novej PC diky moc za prispevky ) 

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: VGA misto Nvidia
Nový Pc? To se 8800 GTX ještě prodává? Prosímtě kdo ti novej Pc osadil touhle GK?
Rozhodně jako první zkus odinstalovat staré ovladače a použít ty nejnovější. Těžko říct, čím to je.

Rozhodně jako první zkus odinstalovat staré ovladače a použít ty nejnovější. Těžko říct, čím to je.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
a jak preinstaluju grafiku?odinstalovat stare ovladacky a dat tam new uz sem zkousel nic ..
A jeste kdyz dam spravovat a kouknu na GRAFICKOU KARTU tak je tam Nvidia GeForce 8800 GTX ale je na obrazku zluty obrazek a pise to Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odeber ovladače a restartuj PC, když to nepomůže zkus tenhle postup: viewtopic.php?f=7&t=45923&start=12
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Po odinstalovani a navodu el diablo stale pretrvava chyba 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tohle píše přímo Microsoft :
Kód 43
Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
Doporučené řešení :
Jeden z ovladačů, které řídí zařízení, odeslal do operačního systému upozornění, že zařízení nějakým způsobem selhalo. Další informace o tom, jak zjistit o jaký problém se jedná, naleznete v dokumentaci k hardwaru.
Na kartě zařízení Obecné vlastnosti spusťte klepnutím na položku Poradce při potížíchPrůvodce odstraňováním potíží.
Kód 43
Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
Doporučené řešení :
Jeden z ovladačů, které řídí zařízení, odeslal do operačního systému upozornění, že zařízení nějakým způsobem selhalo. Další informace o tom, jak zjistit o jaký problém se jedná, naleznete v dokumentaci k hardwaru.
Na kartě zařízení Obecné vlastnosti spusťte klepnutím na položku Poradce při potížíchPrůvodce odstraňováním potíží.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus ji v jiném PC. Pokud bude problém přetrvávat, je vadná.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2536
-
od Karrex
Zobrazit poslední příspěvek
15 črc 2025 07:53
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 6425
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2541