Zdravím,
včera večer jsem normálně vypnul notebook. Všechno proběhlo bez problémů, ale když jsem ho chtěl dneska ráno zapnout tak jsem se nedostal dál než za uvítací obrazovku Aceru, po které mi naskočila černá obrazovka s čárkou vlevo nahoře po které by měla naskočit uvítací obrazovka windowsu. Problém je v tom že se zaseknu na černé obrazoce a PC nejeví známky činnosti, dokonce se vypíná hned jak zmáčknu tlačítko na zapnutí/vypnutí. Už i dřív se mi stávalo něco podobného že PC potřeboval víc času na přejítí do windowsů, ale nikdy to nebylo víc jak 5s (normální čas u mě je tak 1-2s). Mám Windows 7 RC. Nevíte čím by to mohlo být? Dik za odpovědi
Pozn.: Ten notebook jsem dával do "Hibernace", nevypínal jsem ho úplně.
PC nenaběhne po startu Vyřešeno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC nenaběhne po startu
Pročti si téma na :
http://www.zive.cz/poradna/windows-xp-- ... tanswers=1
http://www.zive.cz/poradna/windows-xp-- ... tanswers=1
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dik, ale mne se nezobrazí ani načítací obrazovka windowsu... proste jenom naskočí načítání Acer a hned potom černá obrazovka s pravou blikající čárkou vlevo nahoře (nevím jak to jinak popsat :-)), po znáčknutí pár kláves začne pípat když zmáčknu jakoukoliv klávesu... a nejedená se o XPcka ale o sedmičky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus zda se dostaneš do "nouzového režimu".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
2x jsem tu psal že se nedostanu ani do Windosů, takže ne, nedostanu se do nouzového režimu. Kdybych se tam dostal tak už si poradím sám :-)
U mě načítání probíhá tak, že naskočí načítání Acer, potom pár sekund bliká černí obrazovka a pak naskočí načítání windosů. Problém je v tom, že ted se zaseknu ve 2. kroku načítání - černá obrazovka s blikající čárkou a dál se proste nedostanu
U mě načítání probíhá tak, že naskočí načítání Acer, potom pár sekund bliká černí obrazovka a pak naskočí načítání windosů. Problém je v tom, že ted se zaseknu ve 2. kroku načítání - černá obrazovka s blikající čárkou a dál se proste nedostanu
Naposledy upravil(a) maremarekk dne 27 říj 2009 17:25, celkem upraveno 1 x.
Nastav si v BIOSu bootování z CD a zkus pomoci CD s windows opravit stávajicí instalaci windows. Treba bude chyba v nich. 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pak nezbývá než nějaká live distribuce Linuxu (předpokládám, že máš CD/DVD mechaniku) a zkontrolovat zda je OK disk a paměti ap.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to bude problém protože jsem to nikdy nedělal... windowsy jsem instaloval vždy přímo z funkčních windowsů.. s biosem nemám zkušenosti a anvíc ty wisty mám na CD které je zabalené v .iso takže to musím přepálit
EDIT: Pic: Já s linuxi nemám absolutně žádné zkušenosti... v podstatě jenom vím že existují a to je tak maximálně všechno
EDIT: Pic: Já s linuxi nemám absolutně žádné zkušenosti... v podstatě jenom vím že existují a to je tak maximálně všechno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nerad tohle téma oživuju, ale potřebuju to vyřešit.. mám v tom počítači důležité věci do škoyl o které bych nerad přišel, předem dik za odpovědi
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Půjč si instalační CD nebo nějaké liveCD a odstraň soubor hiberfil.sys v kořenovém adresáři systémového svazku. (např. c:\hiberfil.sys)
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mohl by si mi prosím poskytnout nějaký podrobnější návod? Protože v tomto jsem úplný začátečník, bootování z CD nastavit umím, ale víc nic... Dík
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1542
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 bře 2025 21:49