ESET Smart Security 4

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Stene
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: ESET Smart Security 4

Příspěvekod Stene » 29 říj 2009 10:21

Musíš si vybrat sám, každej má něco pro a proti. Nejvíc kladnych jsem zde ale četl na ESET

Reklama
picotto
nováček
Stav:

Příspěvekod picotto » 29 říj 2009 11:49

Kaspersky Internet Security 2010, ESET Smart Security 4, AVG Internet Security 9.0, Norton Internet Security 2010
Tak a ted teda který, myslim, že všechny splňují to samé, já bych teda chtěl názory, na jaký je třeba lepší spoleh.
Myslim, že když už si teda nějaký koupim, tak neprohloupim, ne?
Akorát u Kasperskyho nepíšou, zda-li nespomaluje počítač.Eset co ho mám na zkoušku, tak je ok.

MaxDamageCZ
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MaxDamageCZ » 29 říj 2009 11:58

ano, eset má tu výhodu, že má opravdu v poměru nízké požadavky. I na mém veteránském počítači jede bez většího zpomalování. Abych pravdu řek, kaspersky jsem ještě nikdy neměl, no možná jednou, ale to už je dávno a jen na chvíli. Ale co jsem tak četl ty testy a slyšel od lidí, asi více zatěžuje počítač, než zmiňovaný ESS. Dále má výhodu(ESS), že firewall neotravuje s dotazy, zda povolit či ne každý program včetně internet exploreru apod. Já bych teda volil ess. To je můj subjektivní názor. A samozřejmě pravidelné kontroly jak essem tak taky tím Dr. webem, SuperAntiSpyware apod. (ty dva programy jsou super, na občasné proscanování ideální. zachycují opravdu všechny druhy spyware, malware atd.)
AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz Ram 4 GB, Win 7 64 bit, Grafika ATI Radeon HD 4600 series 1GB, HDD 600GB

Iphone 3g 16gb černý

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 říj 2009 12:15

Kaspersky je fajn, ale nároky jsou opravdu vyšší (i když na stránkách mají opak :smile: ) a navíc když jsem jej měl, tak strašil falešnými poplachy :? Asi bych šel do toho ESS.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Martimos
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Martimos » 29 říj 2009 12:34

Já bych avast! za nic nevyměnil, takže pokud bych měl investovat do antiviru, tak bych si počkal na avast!5 Internet Security s Firewallem atd. Jinak můžu doporučit ESS. Pořizoval jsem ho sestře na notebook a nikdy nebyl žádný problém.
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci

pitimir
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod pitimir » 29 říj 2009 19:23

@MaxDamageCZ:
MaxDamageCZ píše:Dále má výhodu(ESS), že firewall neotravuje s dotazy, zda povolit či ne každý program

Praveze firewall v ESS je najslabsie spravena cast programu ;)

@picotto: AVG rozhodne NIE. Je to odpad, nedostatocny produkt, skratka nieco, co patri skor do archivu ako do realneho "provozu".
Nemam rad amaterizmus...

A adresat odkazu to vie :)

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 29 říj 2009 19:52

pitimir
Prosimtě. Nevím proč to říkáš. Nejnovější verze na tom nejsou tak špatně! Co tedy preferuješ za antivir ty? Když na AVG takhle pliveš (já ho tedy taky nemusím)

pitimir
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod pitimir » 29 říj 2009 20:01

Na AVG plujem kvoli tomu, ze tak slaby AV v takom rozsireni som v zivote nevidel (mozno Panda...ale ta ma ine prednosti).
Pozri - ked sa v praxi stretnes s tym, ze kazdy druhy zavirovany PC bude mat ako AV AVGcko, tak potom zmenis aj ty svoj nazor ;)
Nemam rad amaterizmus...

A adresat odkazu to vie :)

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 29 říj 2009 21:32

Já jsem psal, že AVG nemám taky rád.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 30 říj 2009 06:27

Já bych to vzal trochu šířeji. Není to ani tak o antivirech, jako spíš o lidech. Pokud budu mít kašperáka a budu bezhlavě klikat na každou blbost, která se mi dostane pod myš, tak bude mít kluk docela slušný hoňky a garantuji vám, že to stejně neuhlídá. AVG je slabší a když se k tomu přidá klikající polodement, pak velmi snadno může vzniknout názor, že AVG je sám o sobě virus.
Používal jsem NOD a sem tam jsem něco nakoupil, před pár týdny mi klekl disk a na nový jsem zatím AV nenainstalovl, jsem líný, jedu bez něj. A věřte, nevěřte, nakupuji stejně jako s AV. To mě naplňuje přesvědčením, že riziko infekce je především o lidech a jejich chování, než o kvalitách programů.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Petr186
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Petr186 » 30 říj 2009 07:55

Mám NIS 2010 a je to vynikající antivirus, nemůžu si pomoct.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.

picotto
nováček
Stav:

Příspěvekod picotto » 30 říj 2009 12:52

Karlos
souhlasim, je to hodně o uživateli....
Ještě mám jeden problémek, předchozí AV sem měl F-secure a jaksi se mi ho nepovedlo vůbec dokonale odinstalovat.Na stránkách O2 sem našel odinstalační soubory, ale když sem instaloval eseta, tak mi podotýkal, že tam mám ještě F-secure software.No, nemělo by to být, ne?Můžou se mezi sebo hádat a Eset mi nemusí pracovat správně, je to tak?
Zkoušel sem různý programy na "totální" odebrání programů, ale nic.Přitom mi už F-secure nepracuje a nenajdu ho. :-(

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”