Čauky chlapáci
mám takový kuriozní problém.Při každém restartu pc se mi objevuje jedna smazaná složka,kterou vždy musím hodit do koše,ale při každém novém najetí compu se znovu objevuje.Zkoušel jsem i killbox,ale nic nepomáhá.Nevíte jak se ji zbavit natrvalo?Ještě jsem se s tímto nesetkal.Díky
Smazaná složka je po restartu zase na svém místě.* Vyřešeno
Smazaná složka je po restartu zase na svém místě.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 lis 2009 02:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Odstraňování složky“.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Odstraňování složky“.
Re: Odstraňování složky
Co je to za složku? 

Re: Odstraňování složky
je prázdná byly v ní nějaké písnicky
CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Smazaná složka je po restartu zase na svém místě.*
Bude si jí zřejmě vytvářet nějaká aplikace, která s ní pracovala a spouští se po startu. Může to být třeba nějaký download manager, který po startu hledá složku, kam má eventuelně ukládat soubory a když ji nenajde, vytvoří si novou.
Takže hledej program, který se spouští po startu a v jeho nastavení bude cesta k uvedené složce.
Takže hledej program, který se spouští po startu a v jeho nastavení bude cesta k uvedené složce.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Pohlaví:
Ta složka se jistě nějak jmenuje a podle toho bys měl zjistit k čemu patří.
Nevim jak ji hledat nikde prostě není jenom documents and settings/Tomas/plocha
Včera jsem zkoušel ji smaznout i lockhunterem,ale děvka je dnes opět na svém místě na ploše.... oooo jak mě štve.
Potřeboval bych nějaký podrobnější postup jak ji hledat.
Na obrazku mám co se mi spoustí po startu a ta potvora složka je pojmenovaná D.L. K.K,ale vůbec nevím co s tím.Díky
Včera jsem zkoušel ji smaznout i lockhunterem,ale děvka je dnes opět na svém místě na ploše.... oooo jak mě štve.
Potřeboval bych nějaký podrobnější postup jak ji hledat.
Na obrazku mám co se mi spoustí po startu a ta potvora složka je pojmenovaná D.L. K.K,ale vůbec nevím co s tím.Díky
CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
Nikdo neporadí?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když použiješ lockhunter tak ti ukáže jaký proces složku drží nebo ne?
Bohužel v lockhunteru nejde nikde vyčíst který proces to dělá.Poradte nejaky program v kterém by se to dalo zjistit...díky
-
- Pohlaví:
Tak udelaj zakladni veci:
- prekontroluj Vlastnosti slozky, zda se opravdu jedna jen o slozku a nejedna se o nejaky kamuflovany soubor, a nebo neni k necemu prirazena (jeslti se treba vytvorila pri stazeni souboru, je mozne, ze je prirazena, jak je uvedeno, k dannem download-programu a ten si ji drzi)
- za predpokladu, ze je to opravdu slozka a neni k nicemu prirarezana ...a obecne, nejde-li slozka smazat, neco do ni vloz (obrazek) a odstran, pripadne i prejmenuj
- visi-li tam dala: odstran v Nouzovem rezimu
- pripadne pouzit program unlocker ('odemce' slozku a najde vse co k ni prinalezi), ktery odstrani i souvisejici atributy souboru
Nicmene uvidis, ze jde smazat a restartem se vrati, ...tak se velice tezko jedna ''jen'' o slozku, tj. slozku jsi nevytvoril ty, ale prave nejaky program, ktery do ni neco stahnul a ten program mas stale instalovany a tak si tuto slozku obnovuje jako nutnou soucast sve cinnosti.
(to je nejpravdepodobnejsi duvod: stahnul jsi soubor >stahovanim se vytvorila slozka, treba se i chybne pojmenovala, ale byla vytvorena jako soucast stahovani a cinnosti programu, ktery je onstalovany a nebo byl spatne odinstalovany(to se neda rict))
V opacnem pripade je nutne hledat i nakazy PC, zda slozku ''nedrzi'' nejaky smejd.
- prekontroluj Vlastnosti slozky, zda se opravdu jedna jen o slozku a nejedna se o nejaky kamuflovany soubor, a nebo neni k necemu prirazena (jeslti se treba vytvorila pri stazeni souboru, je mozne, ze je prirazena, jak je uvedeno, k dannem download-programu a ten si ji drzi)
- za predpokladu, ze je to opravdu slozka a neni k nicemu prirarezana ...a obecne, nejde-li slozka smazat, neco do ni vloz (obrazek) a odstran, pripadne i prejmenuj
- visi-li tam dala: odstran v Nouzovem rezimu
- pripadne pouzit program unlocker ('odemce' slozku a najde vse co k ni prinalezi), ktery odstrani i souvisejici atributy souboru
Nicmene uvidis, ze jde smazat a restartem se vrati, ...tak se velice tezko jedna ''jen'' o slozku, tj. slozku jsi nevytvoril ty, ale prave nejaky program, ktery do ni neco stahnul a ten program mas stale instalovany a tak si tuto slozku obnovuje jako nutnou soucast sve cinnosti.
(to je nejpravdepodobnejsi duvod: stahnul jsi soubor >stahovanim se vytvorila slozka, treba se i chybne pojmenovala, ale byla vytvorena jako soucast stahovani a cinnosti programu, ktery je onstalovany a nebo byl spatne odinstalovany(to se neda rict))
V opacnem pripade je nutne hledat i nakazy PC, zda slozku ''nedrzi'' nejaky smejd.
czRossi píše:Bohužel v lockhunteru nejde nikde vyčíst který proces to dělá.Poradte nejaky program v kterém by se to dalo zjistit...díky
Mně to ukazuje Unlocker.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Tak jsem zjistil že je vázaná na viz obrázek.Potřebuji radu zda to co mám začerveněno mohu bez obav odstranit.Již jednou po takovém podobném odstranování jsem musel přeinstal widle a to se mi zrovna nechce.Dík za radu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7705
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52