Zdravím. Zapnu pc a jen černá obrazovka a pc se restartuje pořád dokola. Nevím jak mě to napadlo, ale prostě jsem vydělal paměti. Moje sestava je v podpisu, čili tam jsou 4x 1GB na 667Mhz... na té desce jsou 2xa oranžové a2xb žluté sloty pro paměti a já vydělal ty 2xB žluté...pak mi to hodilo, že je něco poškozené a můžu to opravit přez instalační cd windowsu. Takže jsem ho tam dal no a opravilo se to a naběhlo. Pak Pc fungovalo, ale jen s těma 2GB. (Stalo se to asi před týdnem). No a teď jsem tam chtěl ty2GB přidat zpět a zkusit jestli to nepůjde. Okamžitě ten samý problém... ale je to ještě horší!!!!!!!!!! Po tom co jsem je vydělal a nechal jak to bylo funkční tak mi to už nechce naběhnout

když chci provést opravu a spustit windows hodí to modrou obrazovku s tímto:
Byly zjistenypotize a system windows byl ukoncen, aby nedoslo k poskozeni pocitace.
Pokud je to poprve co vidite obrazovku s chybou zastaveni pocitace, restartujte pocitac. Pokud se obrazovka objevi znovu, pokracujte temito kroky:
Vypnete nebo odinstalujte vsechnyantivirove programy, nastroje pro defragmentaci disku, programy pro zalohovani. Zkontrolujte konfiguraci disku a vsechny aktualizovane ovladace. Pomoci programu CHKDSK /F zkontrolujte poskozeni pevneho disku a restartujte pocitac.
*** STOP: 0x00000024( 0x00190203, 0x8A1D2520, 0xC00001025, 0x00000000)
..... moc prosím o pomoc... nutně potřebuji pc opět do chodu... teď píšu z notebooku...
Jsem Apple ovce

.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.