ked zapinam počitač tak mi 3-krat zapipne a vihodi mi hlašku:::Warning :Your Computer CHIP FAN FAIL OR SPEED TOO LOW
yOU CAN ALSO DISABLE THIS WARNING MESAGE IN SETUP:: neviete niekto čo to znamena budem vam velmy vdačny ak mi s tim poradite vopred dakujem
WARNING
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WARNING
No pokud ti to předtím neukazovalo... tak bych zkontrolovaL větráček, jestli se točí, nebo jestli není nějak zanesenej...
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já z toho pochopil něco vy smyslu, že ti nefunguje větrák nebo se točí příliš pomalu.Mrkni se do biosu na teploty a do skříně zda se točí větráček na procesoru případně na grafice.Taky napiš jestli to začalo dělat z ničeho nic nebo jsi nějak vrtal do pc atp...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Upozorňuje tě, že ventilátor na chipsetu ja nefunkční, nebo se točí příliš pomalu. Dále ti oznamuje, že zobrazování této zprávy můžeš vypnout v BIOSu (což není zas až tak dobrý nápad).
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zpět na “Problémy s hardwarem”