Dobrý den, prosím chci radu . Mám nahranou Svatbu a vypaloval jsem ji na dvouvrstvé dvd . všechno proběhlo v pohodě až do doby kdy jsem dvd pustil do dvd rekordéru , některé pasáže se začali sekat , myslel jsem si že to je rychlostí tak jsem to zkusil vypálit znovu na nejmenší rychlost a udělalo mi to to samé . myslíte že to může být tím že dvd rekordér nepřehraje tyto dvouvrstvé dvd ?
//Pokud při registraci souhlasíš s pravidly fóra, znamená to nejen, že sis je přečetl, znamená to i že je budeš dodržovat. A jedním ze základních pravidel je Nepřipojovat svůj dotaz do již běžícího tématu, i když se týká podobného problému.
//odděleno od původního dva roky starého tématu
//opatřeno novým názvem
//mmm
Stolní přehrávač se seká při přehrávání vypáleného DL DVD.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Stolní přehrávač se seká při přehrávání vypáleného DL DVD.
Vypaloval jsi to v tom rekordéru, ve kterém to přehráváš? Pokud přehrávač nepodporuje DL nosiče, pravděpodobně by DVD vůbec nenačetl. Aby se zjistilo, jestli problém vzniká už při vypalování, nebo až při přehrávání, zkus to přehrát v jiném přehrávači.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1623
-
od kerubin
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 23:14
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4665
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1631