Jaký přehrávač hudby v PC?
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jaký přehrávač hudby v PC?
Já používám Foobar, pro mě velmi dobrý program ( i když Jet také supr, ale i přesto že mám COwon přehrávač, radši Foobar). Původně jsem ho vyzkoušel , protože ho jako jednoho z mála podporuje LastFm, nechápu, že nerozšíří podporu přehrávačů.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Josef 01 píše:u WMP se dají stáhnout nádherné vizualizace přímo od Win. přímo z menu. Je tam i demo verze která bohatě stačí, stačí vyzkoušet, je to nádhera.
u mě spíš vizualizace WMP vyvolávají epilepsii.

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
-
- Pohlaví:
Já jsem na ty vizualizace úplně alergickej, některé /ty stáhnuté/ jsou sice pěkné /jednu dobu jsem u country měl takový pěkný hořící krb a když se to večer pustilo na velkou TV tak to bylo zajímavý/, ale teď to na mne působí dost nepříjemně - taková psychidelic show.
Přehrávačů jsem používal většinu zde jmenovaných, ale vrátil jsem se k WMP, který je dle mého názoru postačující. Sice jsem kdysi instaloval vše aby to bylo IN, ale nyní mi to přijde zbytečné - nač pořád instalovat něco lepšího. To bych jenom seděl a od rána do večera instaloval, protože něco lepšího se objevuje skoro každý den.
Navíc a to nejsem žádnej opatera si myslím, že ty vizualizace huntují /CRT/ monitor, u starších monitorů je i slyšet jak tam pracuje to vn trafo.
Takže já jsem pro WMP.
Přehrávačů jsem používal většinu zde jmenovaných, ale vrátil jsem se k WMP, který je dle mého názoru postačující. Sice jsem kdysi instaloval vše aby to bylo IN, ale nyní mi to přijde zbytečné - nač pořád instalovat něco lepšího. To bych jenom seděl a od rána do večera instaloval, protože něco lepšího se objevuje skoro každý den.
Navíc a to nejsem žádnej opatera si myslím, že ty vizualizace huntují /CRT/ monitor, u starších monitorů je i slyšet jak tam pracuje to vn trafo.
Takže já jsem pro WMP.

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
WMP je sice mozna pekny, ale to jak zatezuje procesor je nehorazny.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já používám WMP, KMP a poslední dobou jsem si oblíbil RealPlayer, a to hlavně díky animaci s ovečkou, která tam trsá do rytmu 

Jednoznačně JETAUDIO, možnost instalace češtiny, přehraje audio/video, konverze mezi sposty formáty (video i audio), texty písničky kterou přehráváš ti ukáže jednním kliknutím, rip CD/DVD, pro někoho i ty vizualizace tam jsou, tvorba playlistů a knihoven, poslech i vysílání internetového rádia, nahrávání equalizer, možnost úprav titulků(zobrazit dříve/později) umístění a plno dalších věcí. Pro mě bezkonkurenční přehrávač. 

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Rewqa píše:WMP je sice mozna pekny, ale to jak zatezuje procesor je nehorazny.
kolik to prosím tě zatěžuje, tak 0,1% ? V dnešní době čtyř jádrových CPU si myslím toto tvrzení úplně bezpředmětné...
WMP má velkou výhodu nemusíš nic instalovat a rovnou jedeš ... Každá další instalace a duplikace programů je na prd... Proč stahovat a instalovat další program když ten 1. funguje a má stejný funkce jako ty ostatní.
To je jako kdyby sis koupil nový auto a pak hned další protože to první má jinou barvu než ty ostatní.
- Přílohy
-
- Puštěný WMP, který přehrává hudbu mi zatěžuje CPU 0%.
- spotřeba wmp.jpg (16.56 KiB) Zobrazeno 1452 x
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,
Tak to já zas používam Winamp ale asi jen kvůli tomu že ho zmenšim na minimum, pustim hudbu a brouzdam si hezky po netu

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Všechno od hudby a videa přehrávám ve VLC.
Mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti.
Mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Tisíc lidí, tisíc chutí. U mě vede MediaMonkey
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro zajímavost jsem otestoval WMP 9 a % zatížení při přehrávání hudby se zapnutými vizualizacemi.
Zatížení 30-40% (bez kolem 30%) a u videa si klidně vzal 100%.
U VLC portable mělo MP3 pod 10% u MP3 a s video to mělo +- stejné.
Testovací sestava byla staré pc :
AMD Duron 800Mhz a 16 MB ATI x200.
Zatížení 30-40% (bez kolem 30%) a u videa si klidně vzal 100%.
U VLC portable mělo MP3 pod 10% u MP3 a s video to mělo +- stejné.
Testovací sestava byla staré pc :
AMD Duron 800Mhz a 16 MB ATI x200.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát