Zdravím. Kámoš mi dneska přivezl pc, abych se mu na něj podíval a i já nevím co s tím... Zapnu ho, běží ale to je vše. nespustí se monitor ať dělám co dělám, grafika běží (pasiv hřeje) prostě nedaří se. nějaká rada prosím, co zkontrolovat první?
tak co jsems i teď v rychlosti prolítnul forum, tak by to teoreticky mohl bejt zdroj... ale nevím, to by to asi nešlo ani spustit ne?
vyndal jsem ramky v domění že si speaker řekne, že chybí... a nic... nepípá to. ať odpojím cokoliv, tak to nic nedělá
Dík
Příspěvky sloučeny do jednoho pro větší přehlednost. Pic
nespustí se monitor
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nespustí se monitor
Jestli máš možnost, zkus jinou GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
to právě až v pondělí, tohle je ještě stará agp--- zkusím a kdyžtak se ozvu
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Brady666: Návod na použití tlačítka "Upravit"
Je to sice napsané v pravidlech, zřejmě jsi to tam přehlédl. Tlačítko "Upravit" používáme v případě, že chceme něco změnit nebo doplnit do svého posledního příspěvku. Naproti tomu tlačítko "Odpovědět" slouží k napsání odpovědi na předchozí příspěvek. V zájmu přehlednosti fóra tě prosím o dodržování tohoto pravidla
Děkuji.
Je to sice napsané v pravidlech, zřejmě jsi to tam přehlédl. Tlačítko "Upravit" používáme v případě, že chceme něco změnit nebo doplnit do svého posledního příspěvku. Naproti tomu tlačítko "Odpovědět" slouží k napsání odpovědi na předchozí příspěvek. V zájmu přehlednosti fóra tě prosím o dodržování tohoto pravidla
Děkuji.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dneska jsem řešil lautr to stejné a bylo to grafikou. Taky to bylo AGP a taky si to třeba ani o ramky neřeklo. Zkus a uvidíš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1017
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
18 čer 2025 21:13