Notebook - teplota CPU
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Notebook - teplota CPU
Kdybych ten rozdíl neviděl na vlastní oči, tak to tady neříkám 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Imra
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je mozne ze vetraci otvory jsou umisteny tak, aby vzduch bezproblemu proudil i na posteli. Ostatne ja to tak mam a nemuzu si stezovat.
Ahoj, tak sem si pročetl co se tu píše. Já mam noťas ASUS K70AB. A sem s nim naprosto spokojenej, je tichej... pracuje fajn. Když sem na netu atd tak teplota je kolem 50 - 60 stupňů (Měřene v notebook hardware control ) Když hraju nějakou tu gamesku tak teplota vyleze na 80 stupnu, což se mi zdá hodně , ale zase i po několika hodinách hraní se teplota nezvýší ... Chci se zeptat vadí to tomu noťasu ? Je to můj první notebook takže sem laik a vím prd.... Nechci ho zničit milionář nejsem abych si moh dovolit jinej... Ale gamesek se vzdát nechci a zas nějakou podložku se mi kupovat taky nechce, všude se udává že sou strašně hlučný ...
Moje otázka tedy : Je těch 80 % přijatelný ? nebo riskuju ... ? Nevím co si mám myslet někde píšou 100 % a je to v pohodě, někde už vyšilujou při 60 stupních.. Díky za radu
Moje otázka tedy : Je těch 80 % přijatelný ? nebo riskuju ... ? Nevím co si mám myslet někde píšou 100 % a je to v pohodě, někde už vyšilujou při 60 stupních.. Díky za radu
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vlk: pokud ti to nespadne tak je to v pohodě.
CPU mají živitnost dost velkou, kolem 15 let by ti mohl vydržet. Notebook je hlučný i bez podložky, tak si kup podložku a uvidíš jak bude hlučná.
CPU mají živitnost dost velkou, kolem 15 let by ti mohl vydržet. Notebook je hlučný i bez podložky, tak si kup podložku a uvidíš jak bude hlučná.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Nepadá to :) Hrál sem asi 3 hodiny v kuse a jelo to v pohodě, je fakt že když byla zaplá hra tak to trochu hlučnější bylo, ale hrát se dealo v pohodě, hra se nezasekávala nic.... Všude říkaj, že teploty v notebooku sou vyšší než u normoš pc, což tomu rozumim, Jen sem se bál abych ho nezkurvil ...... O tý podložce budu uvažovat, neznáš nějakou fajnovou ? na ceně moc nezáleží, ale čim mín tim líp :) mam notas s 17,3.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podložku používam aj ja-je to super
vec! Sú rôzne prevedenia pozri napr : http://www.svethardware.cz/art_doc-006C ... 977CA.html

samael.35
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rewqa: Na posteli nebo na dece se ti ta teplota bude držet a zvyšovat.
Jj ta podložka se vyplatí ... Ani ne tak na brouzdání po netu, ale na to když si sem tam zapnu hru, tak ať to má těch 65 stupnu misto 80 ! .... Vybral sem si jednu hlucnost do 21 decibelu, dokaze zchladit az o 22 stupnu coz je presne to co bych chtel na tu gamesku, ptze pri beznym provozu ma notas tak 50 - 60 stupnu a s gamesou 80 ( i kdyz hraju 3 hodky teplota vzroste max na 81 stupn ) Takze podlozka se mi zda jako dobra investice .
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím, tak jsem si to tu pročetl, ale stejně se zeptám. Předevčírem mi notes spadl asi ze 30cm. Nevím, jaká byla teplota CPU předtím, ale větrák byl v klidném stavu tichý. Ted valí o sto šest. Stáhl jsem si tedy výše zmíněný prográmek na měření teploty a CPU je na 80 stupních. Na dotek je ale notes stejně zahřátej, jako před tou neštastnou nehodou. Zkusil jsem pak ještě plné vytížení se Silent Hillem 5 a teplota se dostala těsně pod 90 stupnů. Mám posranej větrák, čidlo nebo něco jiného?
Edit: Mám MSI GX710
Edit: Mám MSI GX710
Tak sem si to tady také početl a přispěji tady, jak to mám ja na svém Aceru TimelineX 5820TG. CPU v klidu 39°C, 36°C a v zátěži má ale 85, 86. (btw: je to ale Intel -i5). Tak nevím...
//Czechboy: Já se na nic neptám, jenom jsem napsal mé teploty pro srovnání, protože se mi zdají u u zakladatele vysoké. (v klidu)
//Czechboy: Já se na nic neptám, jenom jsem napsal mé teploty pro srovnání, protože se mi zdají u u zakladatele vysoké. (v klidu)
Naposledy upravil(a) Kotik dne 18 lis 2010 18:35, celkem upraveno 2 x.
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
založte si vlastní témata prosím
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No já nechtěl zbytečně zakládat další téma, když už tu jedno takové je, ale budiž...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3554
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1812
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
-
- 0
- 1850
-
od Jirin