Set klávesnice a myš Labtec
Set klávesnice a myš Labtec
Ahoj kamarádi!Pořídil jsem si set bezdrátové klávesnice a myši Labtec a potřebuju poradit jak se nastaví ty klávesy na přístup do Internetu,pošty,oblíbených atd.Pošta mi najede Outlook, ale já mám klienta Lotus Notes a přehrávač Winamp ne WMP.Tady jsem četl, že to jde přes registry, ale kkdyž jsem to tam přepsal, tak to bylo to samý.Ovladače jsem nainstaloval z dodaného CD.Nevíte náhodou někdo něco, co by mi pomohlo? Děkuji všem.
Hufino

U toho instalačního CD žádný program není, takže nevím.Když jsem se koukal na soubory, které se zapisují do registru, tak tam jsou různé hodnoty,ale když je přepíšu(přiřadím cestu), tak to stejně nejde.Nevíte někdo náhodou, jedtli neexistuje nějaký univerzální prográmek na změnu těchto kláves?Díky.
Hufino

tady sem neco nasel ale nemam to vubec vyzkouseny. http://www.slunecnice.cz/product/UltraKeyboard/
melo by to jit pres program od vyrobce. podivej se este do ovladaci panely->klavesnice a mys jestli tam neco nemas. a mrni na to cd zda se mi divny ze by to obsahovalo jenom ciste ovladace.
melo by to jit pres program od vyrobce. podivej se este do ovladaci panely->klavesnice a mys jestli tam neco nemas. a mrni na to cd zda se mi divny ze by to obsahovalo jenom ciste ovladace.
:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1845
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek