Tato nabidka se tam pridava automaticky s instalovanym programem, a odstraneni takoveto polozky/mabidky, nejde stylem: pravy > smazat. Najdu ti tem program co to dela, nevim, kde mi ze zalozek zmizel.
/ nez sem to napsal, uz to tam mas ...tak-tak uz to tam je, ja jsem to hledal v zalozkach a kdyz sem to nemohl najit poslal sem to s tim, ze to dohledam a doplnim, a mezitim se to objevilo
položka Nový Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: položka Nový
Naposledy upravil(a) peacoq dne 19 pro 2009 16:16, celkem upraveno 1 x.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten program už sem postnul X.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Pohlaví:
To X, já se s tebou přece nepřu - jenom tvrdím, že když jsem to četl poprvé tak tam ještě nebyl, tys to pak upravil.
Ale k programu:
FileMenu nástroje vám umožní přizpůsobit kontextového menu Windows Exploreru. A to vám umožní:
Přidat stavěný z-do nástrojů, které provádějí operace se soubory a složkami.
Přidat na míru příkazy, které využívají externí aplikace, kopírovat / přesouvat na určité složky nebo smazat konkrétní typy souborů.
Konfigurace "Odeslat ..." submenu.
Zapnout / vypnout příkazy, které se přidávají do ostatních aplikací kontextové menu.
Tímto to samozřejmě lze http://www.lopesoft.com/en/fmtools/info.html, jde o to jestli to pro tazatele není složité.
A také o to, má-li smysl těch pár položek vůbec odstraňovat ?
Ale k programu:
FileMenu nástroje vám umožní přizpůsobit kontextového menu Windows Exploreru. A to vám umožní:
Přidat stavěný z-do nástrojů, které provádějí operace se soubory a složkami.
Přidat na míru příkazy, které využívají externí aplikace, kopírovat / přesouvat na určité složky nebo smazat konkrétní typy souborů.
Konfigurace "Odeslat ..." submenu.
Zapnout / vypnout příkazy, které se přidávají do ostatních aplikací kontextové menu.
Tímto to samozřejmě lze http://www.lopesoft.com/en/fmtools/info.html, jde o to jestli to pro tazatele není složité.

A také o to, má-li smysl těch pár položek vůbec odstraňovat ?
Blue Spirit: Já mluvím o 1. programu a ten druhý jsem doplnil + způsob přes registry. Ale jinak jsem moc dobře pochopil, že jsi na začátku nevěděl o čem je řeč 

-
- Pohlaví:
Pokud tím chceš naznačit že jsem blbej, přít se s tebou nemíním. Ano, z toho prvního screenu jsem opravdu přesně nevěděl o co jde, ale pak jsem k tomu došel. 
K tomu prvnímu programu se vyjádřit nemohu, protože bych ho nejprve musel najít, posléze nainstalovat a vyzkoušet a na to zase čas nemám.

K tomu prvnímu programu se vyjádřit nemohu, protože bych ho nejprve musel najít, posléze nainstalovat a vyzkoušet a na to zase čas nemám.
Blue Spirit: Nic takového jsem neřekl. Taky se mi stává, že na něco civím a nemůžu to pochopit. Včera jsem si ve filmu: Punisher 3: War Zone / Kat 3: Válečná zóna - pouštěl jednu pasáž několikrát a stejně nevím kdo koho zastřelil, jen znám výsledek. Ty filmy jsou čím dám rychlejší ...
Ale jinak je to docela masakr, brutální, ale mžitkový, vždy to šikovně ustřihnou
Než se stačíte zhrozit či pohoršit, že mu usekl hlavu, už je tam střih a seká ho sekyrkou - střih a vráží mu nohu židle do oka 

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2387