Zkusil jsem dát bod obnovení do doby, kdy to šlo správně. Fungovalo to.. Dokud jsem nerestartoval PC. Pak to nešlo. Po dalším restartu to zase šlo ale pak už nikdy. Fakt tomu nerozumím.
viewtopic.php?f=70&t=48127 Tu je ten HJT log
/edit: Tak jsem něco zjistil.. Zkusil jsem druhou klávesnici od Genius a dělá to stejné ! Takže chyba nebude u logitech ani u klávesnice.. Chyba bude ve Windows 7
Divně fungující myš/klávesnice
Re: Divně fungující myš/klávesnice
nikdo neví?
-
- Pohlaví:
1, v HJT jsi to nedoresil, kde jsi me udelat test a potom Damnedovi podat vysledek ...
2, (asi bys) to mel udelat, ne ?, nez se zase vracet sem
3, kdyz se to po navratu na bod obnovy a naslednym restartem zase vratilo, je pravdepodobne, ze se jedna o chybu/chybne instalovane ovladace a ''posahany'' zapis v registrech, kdy bod obnovy to sice vrati, ale pc soucasne dal hleda ovladace, kterou jsou pravdepodobne poskozene - a najde je a pouzije.
> takze bud dodelej ten topic ohledne testy Cr. Cure It,
> a nebo se v tom vrtej dal (na dvou ruznych frontach/tematech, ze nakonec iz nai nebude jasne co jsi udelal): odstran ovladace, vysiti registry > restart / manualne zkontroluj registry - odstran zbytky co vse souvisi s dannym zarizenim, slozku pripadne i registry > restart / instaluj uvedenny ovladac co tam mas na nej odkaz na logitechu > restart
2, (asi bys) to mel udelat, ne ?, nez se zase vracet sem
3, kdyz se to po navratu na bod obnovy a naslednym restartem zase vratilo, je pravdepodobne, ze se jedna o chybu/chybne instalovane ovladace a ''posahany'' zapis v registrech, kdy bod obnovy to sice vrati, ale pc soucasne dal hleda ovladace, kterou jsou pravdepodobne poskozene - a najde je a pouzije.
> takze bud dodelej ten topic ohledne testy Cr. Cure It,
> a nebo se v tom vrtej dal (na dvou ruznych frontach/tematech, ze nakonec iz nai nebude jasne co jsi udelal): odstran ovladace, vysiti registry > restart / manualne zkontroluj registry - odstran zbytky co vse souvisi s dannym zarizenim, slozku pripadne i registry > restart / instaluj uvedenny ovladac co tam mas na nej odkaz na logitechu > restart
Ale stejnak to nechápu. Udělal jsem si bod obnovení a hned jsem obnovil systém na ten bod a klávesnice zas šla jak měla. Dokud jsem počítač nevypl/nerestartoval. Pokaždý, když to dám na ten bod obnovení, tak to šlape do restartu PC. Na win XP to nedělalo. Windows 7 mám cca měsíc a nejsem ten typ, co musí instalovat do PC každou kravinu. Takže vir to nebude. Jen prostě nechápu, že po bodu obnovení to jde dokud to nerestartuji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1889
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 14:17