Dobrý den mám takový problém ale nevím čím to je!
Vždycky když si zapnu jakou koliv hru je jedno jak starou tak vždycky jede normálně pak se najednou začne kousat, pak zase jede normálně a zase se začne kousat a takhle pořád! a Nevím co stím
Mám ATI Radeon r 4850 1024MB , AMD Athlon 64X2 6000+(3.1 GHz),3 GB ram.
Díky za pomoc.
/* Vítej na fóru PC-Help. Zřejmě jsi při registraci pospíchal a nečetl jsi pravidla: „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu. Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím" a podobně“ Nadpis „Prosím o Pomoc“ je hloupý, nic neříkající a pravidla totálně ignorující; proto jsem ho opravil. Ty si urychleně přečti pravidla a příště se snaž vymýšlet takové nadpisy, které jsou popisem, stručným shrnutím dotazu. Budeme ti za to vděčni.
Myloš
*/
dostatečný zdroj napájení a chlazení -.- co nastavení grafiky ..
stabilita ... přehřívá se to nebo ne ... ?
použij HWMonitor a napiš teploty .. co prach v pc máš čisto nebo jak nasněžíno .
Viry ? Antivir ..
// Co je to za pitomý zlozvyk dávat odkazy do CODE!? Jak na to máme klikat, když se na to klikat nedá.
// CODE je na kód. Odkaz není kód. Měj to, prosím, příště na paměti.
// Myloš
Vyjdu z toho nejzakladnejsiho:
Ovladace graficke karty - grafiky ...nepises nic, zda mas aktualni verzi Display Drivers + CCC (Catalyst Control center) bundle > verze 9.12
Naposledy upravil(a) peacoq dne 22 pro 2009 22:07, celkem upraveno 1 x.
Na kolik procent maš vytižene CPU se podivej Ctrl+Alt+Delete a nahoře maš založku VYKON a je tam procentualne naznačeno kolik % CPU se využiva :) nejlepši by byl screen :)
---
Samozřejmě když maš vypnute všechny aplikačky :)
Pro zvýšení přesnosti měření rychlosti internetu ukončete používání všech ostatních aplikací a odpojte se od internetové sítě. xD xD :O) MS Windows XP Home SP3, Intel Core2 CPU E8400 @ 3.00GHz, 3,5Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, LCD monitor LG '22' W2252TQ
ok takže CPU je vpořádku :) tak teďkom odpověz klukum na jejich dotazy :)
Pro zvýšení přesnosti měření rychlosti internetu ukončete používání všech ostatních aplikací a odpojte se od internetové sítě. xD xD :O) MS Windows XP Home SP3, Intel Core2 CPU E8400 @ 3.00GHz, 3,5Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, LCD monitor LG '22' W2252TQ