Dobry den,mam tuto sestavu:zakladni deska:ASUS Formula Crosshair II,GK:MSI N250 GTS(NVIDIA)-512 MB,procesor:AMD Athlon X2 5600+,4 GB RAM Kingstone HyperX.Nechal jsem to projet 3D Markem 06 a vysledek je 9514.Myslite,ze je to dost na moji sestavu?Diky za odpoved.
*Upraven nadpis a odděleno od jiného tématu*Marfy*
/smazáno duplicitní téma. memphisto
Výsledek 3Dmarku-je adekvátní ?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Výsledek 3Dmarku-je adekvátní ?
Ve 3Dmarku tahle grafika mívá přes 12 000 bodů,takže bych řekl že ti nejede na plný výkon.Zkus novější ovladače a podívej se na teploty,jestli nejsou příliš vysoké.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Grafika je v pohode,teplota se drzi kolem ctyriceti v klidu a kolem sedesati naplno.Ja uz jsem tu ale psal jiny,vetsi problem,ktery jsem si sam zpusobil,tady to je: viewtopic.php?f=7&t=42604&start=12 .Snad z toho nekdo neco pochopi.
Tak jsem si stahl posledni ovladace od GK a chipsetu a vida,3D Mark ukazal 11865.Jen me trapi ten problem,ktery jsem popisoval vyse.
Nepíšeš nikde, že bys staré ovladače ke grafice v nouzovém režimu odinstaloval a pak restartoval ...
A jak se dostanu do nouzoveho rezimu?Normalne jsem si stahl ovladace od grafiky,potom nainstaloval,restartoval a uz to jelo.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Při výpisu informací v Postu než začne bootovat windows mačkáš F8 a ono ti to dá na výběr tak vybereš nouzový režim
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
A co mam dat potom?At vim,co mam delat,nikdy jsem nemel spusteny nouzovy rezim,proto se ptam.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Naběhne systém jen v základní konfiguraci, tj bez doinstalovaných věcí, ale bude to vypadat jak při normálním spuštění jen tam bude v rozích napsané nouzový režim. Tam ovladače grafiky odinstaluješ, nainstaluješ nové a hotovo
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
A jak ty ovladace odinstaluju a naistaluju?Sorry,ale jsem v tomhle uplny amater a nechci si nejak podelat PC,i kdyz uz je podelany celkem dost.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Normálně přes přidat odebrat programy odebereš stávající a stáhni si napřed z webu nejaktuálnější ovladače protovu gk třeba na plochu a z té to potom jen spusť
Ovladače se budou instalovat až po restartu. Jestli neumíš instalovat a odinstalovávat na PC, tak si pořiď správce PC a programy jen používej ...
Zpět na “Problémy s hardwarem”