Co vám nadělil Ježíšek?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Co vám nadělil Ježíšek?

Příspěvekod AleRx8 » 24 pro 2009 18:52

Ahoj, pochlubte se :D
Já:
AMD Phenom ii x4 940BE
Kingston 800MHZ 2GB
WD 500GB
Nokia 5130 blue
Repro Nokia MD-6
Dragon Age:Prameny
2 knihy
Sálovky
Tričko, košili a mikinu
Ježíšek se fakt překonal, ale vysvětlil mi, že je to i za narozeniny, které mám v únoru :D
A teď vy

Reklama
Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Re: Co vám nadělil Ježíšek?

Příspěvekod Damned » 24 pro 2009 18:58

Cha, to nebyl Ježíšek, ale pomstychtivý soused.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

jarda19
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jarda19 » 24 pro 2009 19:12

Tiskárna http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1 a peníze na papíry na auto...... :D
AMD Phenom II X4 965 BE 3,4GHz 125W, Kingston 4GB DDR3 1333MHz, Sapphire ATI Radeon HD 4890 2GB, Asus M4A77TD PRO, WD Caviar Black 640Gb, Seasonic 500W, Samsung P2370 23", Logitech x-540, WD My book externí 500GB, Cooler Master Elite 332, Canon MP550

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 24 pro 2009 19:21

Tak letos ponožky ve vedení vystřídaly trenky. Pak ještě parfém, tepláky a hotovost

Ještě před Vánoci jsem si nadělil pistoli :banana:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

fNxXx
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod fNxXx » 24 pro 2009 19:34

No já bych tu byl asi dlouho :lol: ale hlavním dárkem byl notas který mám v podpisu.
Notebook ASUS N61VN-JX079X Microsoft Windows 7 Professional

onewinger
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod onewinger » 24 pro 2009 20:41

Já dostal krom oblečení apodobných maličkostí DVD přehráváč a s předstihem jsem na začátku prosince dostal netbook. :smile:
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2

patrikp
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod patrikp » 24 pro 2009 20:47

Tak mě nadělil:

Křeslo k PC
Stolní lampu
Hodinky
Holení a oblečení
Stolní hokej
... a nějaké drobnosti

A zítra ještě dostanu nový PC :D

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 24 pro 2009 20:47

No tak z toho co by vás mohlo zajímat, tak 4GB Flashku Kingston a židli ke kompu. Jinak hromadu věcí do auta :D
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 24 pro 2009 20:53

Začnu materiální složkou. Firmě Eidos se můžu směle podívat do očí, neboť mi Ježíšek vyrovnal dávný rest s Commandos (1, 2, 3). Dostal jsem dva krásné bagy na stojany, takže se mi budou lépe stěhovat a ukládat do auta. Dostal jsem i nový mikrofon, tak se již dnes těším na Silvestrovský "kšeft", až ho vyzkouším v akci. Větší radost mám však z dárků, které jsem dal já a které potěšily obdarované. Ať to byla myš Razer pro syna, toaster a sada povlečení pro dceru a potencionálního zeťáka, do jejich nového bytu, nebo notebook pro manželku. Ale úplně nejkrásnějším dárkem je pro mě zjištění, že když už máme tu pubertu za sebou, tak máme fajn děti a zjištění, že i po čtyřiadvaceti letech mi není má manželka lhostejná :inlove: A nakonec jen střípky. I letos, stejně jako jiné roky, jsem se krásně přežral, neviděl jsem sice zlaté prasátko, ale zato jsem viděl běhat po zdech našeho bílozrzavého kocoura, když jsem porcoval kapra :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

MartinZX9R
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MartinZX9R » 24 pro 2009 21:08

Tak pro mě byl dárek č.1 CoD: Modern Warfare 2, o něm jsem věděl. A myslel jsem, že bude jediný. Proto mě šiška kvalitního uheráku, fešné triko a celoroční zásoba sprchových gelů dost překvapily a neméně potěšily. :bigups:
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.

kvaska
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod kvaska » 24 pro 2009 21:09

Dostal jsem 2 000 kč na to abych si koupil něco do PC :D potřebuju nějake ty giga :D kukněte se mi někdo :) nejvhodnějši by byl 1TB za vhodnou cenu + jsem dostal mikiny bundy a trička :) parféma, florbalku a ACTIVITY :D
Pro zvýšení přesnosti měření rychlosti internetu ukončete používání všech ostatních aplikací a odpojte se od internetové sítě. xD xD :O)
MS Windows XP Home SP3, Intel Core2 CPU E8400 @ 3.00GHz, 3,5Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, LCD monitor LG '22' W2252TQ

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 24 pro 2009 21:12

[OT]
Když už mluvíš o štangli uheráku, tak tu mám jeden vtip.

Plave hovno po dunaji a potká trabanta. Ptá se ho: "Co ty seš?" Trabant: "Já sem auto", hovno řiká: "Tak jestli ty si auto, tak já sem štangle uheráku" :D (Hlavně si to nevyložte špatně, že bych štangli uheráku přirovnával k hovnu :D)
[/OT]
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”