Zdravi mam problem s nove zakoupenou asus striker 2 formula.
Po zapnuti deska nezobrazila nic musel jsem zmacknout clr CMOS aby deska nabehla ale nabehla do stavu CMOS checksum error. po stisku F1 deska normalne nabehne ale po restartu systemu zase skonci na cerne obrazovce a az do stitku clr CMOS se nic nestanea pak opet nabehne do stavu CMOS checksum error . Neporadil byste mi nekdo co delat vse je jiz v -pc nove vcetne procesoru a zdroje.
prosim o radu uz to skladam tyden a jsem z toho spatnej.
Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a také se jimi řiď. Příště nevkládej dotaz do cizího tématu a založ si vlastní. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Děkuji za pochopení! Pic
Problem s deskou?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem s BIOSem a nebo deskou?
Vjeď do biosu a dej tam load optimized default
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem s deskou?
Sorry jsem asi natvrdly ale tuhle polozku jsem nemohl v menu PC najit nemohl bys mi sem hodit screenchot?
a ty uz jsi se s takovym problemem u nove desky setkal? mne se to jeste nikdy nestalo.
a ty uz jsi se s takovym problemem u nove desky setkal? mne se to jeste nikdy nestalo.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem s deskou?
Jak radil zbeky, může se to skrývat pod jiným názvem např. "Bios Setup Defaults", nebo "Load High Performance Defaults" a nebo podobně.
Edit: Máš správně nastavený datum a čas? K základní desce máš jistě i manuál, kde bývá i popis BIOSu, tak se mrkni co máš špatně nastaveno. Někdy má procesor chybně nastavenou frekvenci a i to může dělat problémy.
Edit: Máš správně nastavený datum a čas? K základní desce máš jistě i manuál, kde bývá i popis BIOSu, tak se mrkni co máš špatně nastaveno. Někdy má procesor chybně nastavenou frekvenci a i to může dělat problémy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 4919
-
od Viktor737
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 15:04
-
-
- 4
- 4043
-
od petr22