Počítač nevidí zařízení připojená přes USB.* Vyřešeno
Počítač nevidí zařízení připojená přes USB.*
Zdravím všechny, mam problém s usb. Připojím flešku a počítač jí nevidí a to samé je aj s telefonem. Nevím si s tím rady 

Naposledy upravil(a) Myloš dne 30 pro 2009 19:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Velmi hloupý (neboli mající nulovou informační hodnotu) nadpis „USB“ porušoval pravidla. Přečti si je.
Důvod: Velmi hloupý (neboli mající nulovou informační hodnotu) nadpis „USB“ porušoval pravidla. Přečti si je.
Re: USB
Na jakém operačním systému?
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: USB
Má počítač USB 2.0 ? Jsou USB zařízení v případě, že by neměl USB 2.0 kompatibilní s USB 1.1 ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Počítač nevidí zařízení připojená přes USB.*
Zkoušel si jenom jednu zdířku a nebo to dělaj všechny? Můžes zkusit ve správci zařízení odebrat všechny řadiče USB a restartovat.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Pohlaví:
Podle stylu-jednoduchosti dotazu by se dalo usuzovat, ze jsi to jen pripojil a ocekavas okamzitou funkcnnost, coz ne vzdy musi vyjit.
Tak nejjednodussi je (asi) zajit na stranky vyrobce, jak flashky, tak mobilu a stahnout ovladace, nebo program pro spolupraci mobil-PC.
Napriklad mobil Motorola casto nejde kabelem propojit bez nainstalovani jejich ovladace, Nokia zase vyzaduje PC Suite..., a to same plati pro flasky - v jednom PC se pripoji bez problem, v jinem nemusi (pripadne, je-li nova musi se naformatovat), coz plati i pro znackove, napr. Kingston.
Zminka o ''vyzkouseni jineho usb-portu'' je ti potom dobra k tomu, ze je naprosto bezna vec, ze v jednom vstupu se zarizeni nenancte, zatimco v jinem ano, a pritom se nejedna o zadnou zavadu a usb-vstup je funkcni treba pri dalsim spusteni komplu.
Tak nejjednodussi je (asi) zajit na stranky vyrobce, jak flashky, tak mobilu a stahnout ovladace, nebo program pro spolupraci mobil-PC.
Napriklad mobil Motorola casto nejde kabelem propojit bez nainstalovani jejich ovladace, Nokia zase vyzaduje PC Suite..., a to same plati pro flasky - v jednom PC se pripoji bez problem, v jinem nemusi (pripadne, je-li nova musi se naformatovat), coz plati i pro znackove, napr. Kingston.
Zminka o ''vyzkouseni jineho usb-portu'' je ti potom dobra k tomu, ze je naprosto bezna vec, ze v jednom vstupu se zarizeni nenancte, zatimco v jinem ano, a pritom se nejedna o zadnou zavadu a usb-vstup je funkcni treba pri dalsim spusteni komplu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl jsem podobný problém, mám MP3 přehravač který jsem s PC spojoval Kabelem a pak jsem si pořídil nový telefon shodou okolností se stejnou zdířkou pro USB kabel jako má MP3, problém byl v tom že někdy PC telefon nepoznal, někdy vůbec neviděl. Pak jsem si všiml že na kabelu je u konektoru trochu odlomená vnější izolace. Vyměnil jsem kabel a vše funguje jak má. Tím neříkám že tohle řeší tvůj problém ale za pokus to stojí.
Operační systém je XP profi,usb porty fungovaly,jso to 2.ale kdybych je ve správci odinstaloval,nevím jestli je operační systém znovu vyhledá a nainstaluje.Četl jsem na foru že se to někomu nepovedlo nainstalovat.Nemám totiž cd od XP.
Tak zkus nějaký program na aktualizaci ovladačů, např DriveMax - ten je zdarma. Ale to odinstalování si myslím mělo taky fungovat.
PC: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, AMD Phenom II X3 720 @ X4, CM Hyper 212 Plus, Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL8,
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
Windows 7 Home Premium 64bit
NTB: Acer TM 4272WLMi
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
Windows 7 Home Premium 64bit
NTB: Acer TM 4272WLMi
Odinstaloval jsem je ve správci,restartoval systém.Ze 4 usb výstupů nereaguje ani jeden.
-
- Pohlaví:
A proc?, kdyz ti neco nejde, nejprve neudelas prvni povinnost: dodat komplu potrebny ovladac, na strance vyrobce danneho zarizeni (!), nez se rovnou vrtat v nastaveni PC a poustet se bezhlave do odebirani USB-ovladacu.
Takovym je potom tezke/spis zbytecne neco poradit (alespon to prvni a nejzakladnejsi), kdyz to beztak neudelas a potom se divis nasledkum.
''odinstaloval,nevím jestli je operační systém znovu vyhledá a nainstaluje.Četl jsem na foru že se to někomu nepovedlo nainstalovat'' / ...ano, toto je take pravda, nemusi byt pravidlem, ze kompl vyhleda/obnovi USB-ovladace (jak se rika ''natahne si je zpet'').
Kdyz se toto stane, musis na stranku vyrobce (notbuku, nebo zakladove desky PC) a dohled ovladace pro USB zarizeni.
Takovym je potom tezke/spis zbytecne neco poradit (alespon to prvni a nejzakladnejsi), kdyz to beztak neudelas a potom se divis nasledkum.
''odinstaloval,nevím jestli je operační systém znovu vyhledá a nainstaluje.Četl jsem na foru že se to někomu nepovedlo nainstalovat'' / ...ano, toto je take pravda, nemusi byt pravidlem, ze kompl vyhleda/obnovi USB-ovladace (jak se rika ''natahne si je zpet'').
Kdyz se toto stane, musis na stranku vyrobce (notbuku, nebo zakladove desky PC) a dohled ovladace pro USB zarizeni.
díky vše,je to vyřesěné.Odinstaloval jsem ja a po restartu fungují.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Počítač nevidí zařízení připojená přes USB.* Vyřešeno
Označ tedy téma za vyřešené přes zelenou fajku. Díky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2447
-
od lucaso84
Zobrazit poslední příspěvek
22 dub 2025 06:27