Mám problém s notebookem Acer Aspire 1520, grafická karta NVidia GeForce FX Go5700. Přejděme k věci:
Když notebook zapnu, všechno funguje, až na problém, na monitoru jsou pravidelné čáry, dokud nabíhá systém, tak jsou daleko od sebe cca po 1,5cm, jak přejdeme na modrou obrazovku, případně až na plochu, jsou čáry červené drobnější jakovy dvojité a cca po 0,5cm vedle sebe. Problém je v tom, že na noťasu nejsou ovladače grafiky, protože po nainstalování jednich to "zkazí" celej obraz, obrazovka se zaplní čárama a přes ně nic nevidíte, při instalaci druhých vše jde, do té doby, než zapnete nějakou aplikaci, pak to spadne a je černá obrazovka. Jednou se mi stalo, že jsem Notas zapnul a čáry nikde, neměl sem poruce ovladače abych zkusil nainstalovat, poté co sem ho vypnul a pak zase zapnul, čáry se tam opět objevili. Chtěl sem se zeptat, pokud měl někdo stejný problém, případně jesli víte, čím by to mohlo být, napadá mě grafická karta, ale zas když se to jednou zaplo bez čar, nevím. Obrazovka to asi nebude, protože když to připojím na monitor od počítače, tak tam jsou čáry také. TO je kratší popis problému, snad sem napsal všechno. Díky jak jakoukoliv radu.